Atelier Yoga Familiei. Miscare, voie buna si conectare

Sâmbătă 20 Ianuarie 2018
București

Te invit la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție.

Yoga îmbunătăţeste echilibrul şi concentrarea, creşte tonusul muscular – alege o ora de sănătate si distractie alături de copilul tău.

Vom face mișcare alături de copii prin jocuri și posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani într-un mod jucăuș și distractiv.

Clasa este antrenantă fizic atât pentru copil cât și pentru părinte. Părintele participă activ la oră, îl susține pe copil (fizic și emoțional).

Prin joacă și posturi adaptate vârstei copiilor urmărim creșterea flexibilității corpului, coordonarea mișcărilor, dezvoltarea echilibrului și a orientării spațiale, întărirea relației părinte-copil, dezvoltarea imaginației.

De regulă, după orele de yoga familiei copiii cer și acasă părinților să repete jocurile și mișcările.

Ce beneficii aduce yoga copiilor?

  • Facilitează conectarea părinte-copil
  • Imbunătăţeste echilibrul şi concentrarea
  • Creşte tonusul muscular

Mai multe poze de la Atelierele Yoga Familiei.

Ce spun parinţii?

Voie buna si joc, conectare si miscare, un timp frumos petrecut alaturi de fetita mea. Amandoua am fost fericite! Ne-am antrenat impreuna, corpul si mintea! Multumim Zina, pentru atmosfera calda si calatoria noastra plina de zambete!
Carmen, mama Ilincai (9 ani)

Conectare, veselie, forță, o joacă mamă-copil ghidată de vocea calmă a Zinei, aşa a fost şedința de yoga la care am participat împreună cu fetița mea. M-a relaxat atât de tare încât m-a încărcat cu stare de bine pentru toată săptămâna.
Oana, mama Lidiei (6 ani)

“Yoga familiei cu Zina” este un atelier vesel și relaxant. Asanele și exercițiile de respirație sunt prezentate într-o manieră care le face accesibile tuturor, chiar și celor fără experiență în practica yoga. Eu și fetița mea de 5 ani ne-am simțit foarte bine alături de Zina și de ceilalți participanți, iar cele 60 de minute ale atelierului au trecut foarte repede. Dorim să mai venim și altă dată.  Irina, mama lui Agnes (5 ani)

Te invit sa citesti si review-ul facut de Oana de la Mamica Activa:
https://mamicaactiva.com/un-alt-fel-de-yoga-cu-joaca-si-chicoteli/

Se recomandă îmbrăcăminte sport: tricou cu mâneca scurtă/lunga, colanți sau pantaloni de trening. Se lucrează fără încălțări în picioare (desculți sau în șosete). Părinții participă activ alături de copii.

*** INCEARCA SI YOGA KIDS – MISCARE SI POSTURI JUCAUSE PENTRU COPILUL TAU! ***

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Cu cine?

Clasa Yoga Familiei este sustinuta de Zina Nichita, instructor de yoga pentru copii – acreditare Yoga Alliance International – şi fondatoarea proiectului educational GOKID.ro.

Detalii ateliere Yoga Familiei:

  • Cand? SAMBATA   | 10:30 – 11:30

Pentru cine?

Pentru părinţi şi copii cu varste intre 4 si 9 ani.

  • Preţ: 40 lei / sedinţă (pentru parinte+copil) sau Abonament 4 sedinte: 140 lei (35 lei / sedinţă).
  • Plata se face cash, la atelier.

LOCURILE SUNT LIMITATE, E NECESARA INSCRIEREA PREALABILA!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Vă aştept cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Ianuarie 2018

Program:
10:30 - 11:30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL