Atelier Pentru Părinți – Limbajele Iubirii | 24 Iunie, Cluj-Napoca

Duminică 24 Iunie 2018
Cluj-Napoca

Atelierul „Limbajele Iubirii” se va ține în 24 iunie, duminică, începând cu ora 17:00 – la Căsuța din Pădure și este adresat tuturor părinților.

Unde? Wallie Forest Kidz, Str.Petre Dulfu, Cluj-Napoca

Ceea ce face ca niște oameni diferiți și unici să formeze o familie este iubirea. Dar modalitățile de exprimare a iubirii sunt atât de diferite, încât uneori s-ar putea să nu ne simțim iubiți chiar de oamenii cei mai dragi nouă.

Dincolo de diferența de exprimare a limbajului celor 2 iubiți, în timp apare copilul, un omuleț cu propriul său limbaj de iubire. Pentru a dezvolta o familie iubitoare, sănătoasă și armonioasă, este important să înțelegem cum iubește fiecare membru și când se simte el iubit.

În cadrul atelierului, vom face exerciții practice menite să îi ajute pe parteneri să își descopere propria modalitate de exprimare și de receptare a iubirii. Instrumentele și tehnicile primite în cadrul acestui atelier vor putea fi folosite mai departe de către părinți cu copiii lor.

Acest atelier este primul dintr-o serie de Ateliere dedicate Părinților și Familiilor ( părinții și copiii, împreună ), pe care ne dorim să le desfășurăm, pe o perioadă mai lungă de timp, împreună cu doi oameni minunați Raluca si Daniel Rusu.

Odată ce relația noastră cu noi înșine, cu copilul nostru sau cu partenerul de viață, se va vindeca, ființa noastră interioară va fi pregătită să perceapă lumea și experiențele la un alt nivel. Vindecarea se va întâmpla în momentul în care ne vom deschide sufletul și mintea către noi moduri de a vedea lumea, în momentul în care vom înțelege că Familia este un tot unitar, ce are la bază o relație Conștientă, Prezentă.
Acest atelier invită atât Părinții, cât și Copiii, să lase Iubirea Conștientă să intervină în relațiile lor, să-i aducă în Prezent și în același timp sa-i Vindece.

În cadrul Atelierului Limbajele Iubirii copiii vor avea ocazia să participe și la diferite activități bazate pe specificul educației Forest School ( pe lângă momentele în care vor participa efectiv la Atelierul Limbajele Iubirii ). Casuța din Pădure este un spațiu generos, în care ne vom putea juca, vom putea învăța depre Natură și despre cum se manifestă Iubirea in Natură. Activitățile dedicate copiilor se vor desfășura intr-un spațiu separat de cel în care se vor afla părinții ( aflat însă în aceeași locație ), astfel încât părinții să se poată concentra pe tot parcursul atelierului la învățarea metodelor și tehnicilor predate de Raluca si Daniel.

Participarea la acest Atelier – 53 lei/Persoană ( copiii au acces gratuit ), iar înscrierea se poate face accesând www.wallieforestkidz.com/events.

Vă așteptăm cu mult drag la Căsuța din Pădure –  str. Petre Dulfu, nr.4, Cluj-Napoca

https://www.facebook.com/events/1053572351467320/
________________________________________

Facilitatori:
Raluca Rusu este terapeut, NLP-coach, trainer de dezvoltare personală, consilier de cuplu și autorul cărții „Ghidul Relației de Cuplu”, apărută la începutul acestui an la editura Cartea Românească. Lucrează cu oameni din întreaga lume pe teme precum: vindecarea traumelor din copilărie, vindecarea prin prisma relației de cuplu, găsirea misiunii personale, cultivarea energiei feminine etc. Printre proiectele ei se numără cursul „Metode de Autovindecare”, pe care îl va organiza în perioada 6-8 iulie la Cluj-Napoca. Pe Raluca o găsiți aici – https://ralucarusu.wixsite.com/ralucarusu și pe Facebook – https://www.facebook.com/coaching.ralucarusu
Daniel Rusu este cadru didactic universitar, consilier de dezvoltare personală și de orientare în carieră, trainer de masculinitate și terapeut de cuplu. Organizează bilunar Cercul de Masculinitate de la Cluj-Napoca și lucrează în special cu bărbați. Are clienți din întreaga lume, cu care abordează teme precum: cultivarea energiei masculine, gestionarea emoțiilor și vindecarea rănilor emoționale, precum și pe tema relației de cuplu. Pe Daniel îl găsiți aici – http://danielrusucoaching.wixsite.com/danielrusu – și pe Facebook: https://www.facebook.com/danielrusucoaching
Împreună, Daniel și Raluca au fondat site-ul www.jurnaldecuplu.com, unde postează articole pe tema relației de cuplu, precum și evenimentele lor viitoare. Chiar în 26 iunie vor susține la Cluj-Napoca un nou workshop dedicat cuplurilor. Mai multe detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/jurnaldecuplu

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 24 Iunie 2018

Program:
17:00 - 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL