Atelier pictura Monstruleti scary de Halloween pentru copii 5-12 ani la Mega Mall

13:00 - 14:30
Duminică 30 Octombrie 2022
București

Scoala de pictura -Rembrandt Art School vă invită sa participati duminica 30 octombrie intre orele 13.00-14.30 in cadrul atelierului de pictura cu tema Monstruleti scary, atelier la care vor putea participa copii cu varste intre 5-12 ani, locatie MEGA MALL, B-dul Pierre de Coubertin nr. 3, etajul -1 magazin REMBRANDT ART CENTRE.

✏️In cadrul atelierului nostru vom sarbatori Halloweenul in stil creativ ,vom picta cei mai infricosatori mostruleti intr-un decor de poveste :))) Distractia este garantata mai ales daca veti participa si costumati.

Un curs interesant ,creativ care cu siguranta va va placea.

🎀Costul atelierului este de 60 ron toate materialele sunt incluse in pret .Plata se va realiza la locatie in ziua cursului cash sau card.
✅Participarea în cadrul cursului se va putea realiza doar in baza rezervarii , locurile fiind limitate.
🎨 🖌️ Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de REMBRANDT ART SCHOOL se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).
🎨 🖌️ Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).
📌 Profesorii noștri sunt cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza. http://www.rembrandtartschool.ro/corp-profesoral
📱 Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

UNDE? MEGA MALL, B-dul Pierre de Coubertin nr. 3, etajul -1 magazin REMBRANDT ART CENTRE

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 30 Octombrie 2022

Program:
13:00 - 14:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL