Ateliere de Vară de Robotică şi Construcţii cu Piese LEGO® la Edu Bricks – 2015

EduBricks vă aşteaptă la ateliere de vară de robotică şi construcţii cu piese LEGO® pentru copii de 6 – 9, respectiv 10 – 14 ani. Ajută-ți copilul să descopere elemente de știință și tehnologie într-un mod distractiv și practic, dar în același timp să își dezvolte încrederea de sine precum și abilități de viață esențiale.

Atelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese LEGO® si stiinta. Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din stiinta, matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese LEGO®care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe si modelele tematice folosesc kit-urile Lego Education® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educațional.

Invatarea in secolul 21 presupune oferirea de oportunitati de a experimenta lucrurile din jur ca o forma de rezolvare a problemelor, dezvoltand in acelasi timp abilitatile de gandirea creativa, munca in echipa si comunicarea. Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi tehnologia, dar si in a crea noua tehnologie. Pentru a intelege robotica, copiii trebuie sa invete si programarea iar dezvoltarea continua a tehnologiei evidentiaza importanta invatarii roboticii de la varsta scolara.

Cursurile noastre ajuta elevii sa descopere elementele de stiinta si tehnologie intr-un mod distractiv si practic, dar in acelasi timp sa isi dezvolte increderea de sine precum si abilitati de viata esentiale. Astfel, procesul de invatare devine distractiv, iar joaca se transforma in asimilarea de noi cunostiinte.

Atelierul Introducere in Robotica WeDo® – 6-9 ani

Atelierul ofera oportunitatea de a introduce elementele de programare in randul copiilor de 6 – 9 ani. Incurajeaza invatarea prin joaca prin construirea de modele LEGO® distractive cu motoare si senzori.

Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv sa execute diverse miscari si sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarca programale prin Bluetooth face ca modelul sa se miste complet independent si sa execute miscarile programate.

Copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusuirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.

Ateliere de Vară de Robotică şi Construcţii cu Piese LEGO® la Edu Bricks

Durata unui atelier: 2 ore de luni pana vineri (in total 10 ore), intre orele 10:00 – 12:00

Nr. maxim participanti: 14 copii/grupa

Pret: 350 lei

Atelierul de Robotica Mindstorm EV3® – 10-14 ani

Un atelier in cadrul caruia copiii invata programarea intr-un mod practiv si vizual folosind roboti LEGO®, soft-ul si activitatile curiculare. Ei pot construi, programa si controla roboti, bazandu-se pe tehnologia roboticii din viata reala.

Rezolvand provocarile roboticii, copii vor programa, testa si modifica instructiuni dintr-o varietate de comportamente ale robotilor pentru a indeplini diverse activitati, folosind senzori, motoare si unitati inteligente precum si un soft de programare cu o interfata usor de retinut. Setul contine o multitudine de senzori – senzorul de ultrasunete, senzorul de culoare, senzorul de atingere, motoare si o unitate inteligenta, fiecare cu mai multe functii si posibilitati de programare, cu ajutorul carora robotul poate fi programat sa indeplineasca diverse activitati inspirate din viata reala. Programarea prin robotica ofera o modalitate distractiva si inovativa de a dobandi abilitati necesare secolului 21.

Cursul ii invata pe elevi principiile programarii si roboticii si prin aceasta le dezvolta gandirea logica si matematica, le dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor si le sporeste in mod constant creativitatea. Recomandat copiilor de 10-14 ani.

Ateliere de Vară de Robotică şi Construcţii cu Piese LEGO® la Edu Bricks

 

Durata unui atelier: 3 ore de luni pana vineri (in total 15 ore), intre orele 12:30 – 15:30

Nr. maxim participanti: 12 copii/grupa

Pret: 450 lei

Orarul atelierelor este valabil doar pentru Bucuresti, locatia din str. Frederic Chopin nr.2B.

Program ateliere

Bucuresti – str. Frederic Chopin Nr. 2B, Sector 1

  • 2 – 6 iulie
  • 6 – 10 august
  • 27 – 31 august

Targu Mures – Clever Children

  • 9 – 13 iulie

Constanta – Helen Doron English

  • 30 iulie – 3 august

Brasov – str. Alexandru Davila nr. 1, Brasov

  • 13 – 17 august

ÎNSCRIERI ȘI DETALII

Pentru inscrieri si detalii accesati site–ul www.edubricks.ro, telefon 0722714501

Detalii Eveniment

Perioada:
06-31 August 2018

Orasul:
București

Detalii Locație

Edu Bricks

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Frederic Chopin nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL