Ateliere de Ziua Internationala a Femeii. Alte evenimente pentru copii 5-6 martie, in Bucuresti

Ateliere de Ziua Femeii si alte evenimente pentru copii 5-6 martie, in Bucuresti. Iti dorim sa ai o primavara minunata si sa te bucuri de natura revenita la viata impreuna cu cei mici!

Vremea in weekend va incepe cu precipitatii in cursul zilei de vineri insa vom avea parte de soare sambata si duminica.

vremea in weekend 5-6 martie

In weekendul acesta ne pregatim de 8 martie si de aceea iti aducem si ateliere de Ziua Internationala a Femeii, la care putem sa mesterim cadourile.

♦  Vineri, 4 martie, ora 11: Clasic e fantastic, Copilaria lui Beethoven. Spectacol de teatru si muzica pentru copii între 4 şi 10 ani, care face parte din programul Clasic e fantastic – Copilăria marilor muzicieni.

♦  Curs de educatie financiara PsihologMed: Copii invata prin jocuri de simulare sa gestioneze banii prin economie, afacere, valoare.

♦  Vrei sa afli care din componentele calculatorului contribuie la imagine, sunet, transmisie de date? Care este inima si care este creierul calculatorului? Vino pe 10 martie la 17:30 impreuna cu copilul tau de 9-14 ani la lectia demo gratuita “Anatomia calculatorului”.

♦  Programul complet de spectacole la Opera Comica pentru Copii in stagiunea 2015-2016. Evenimente pentru copii.

 

Ateliere de Ziua Femeii si alte evenimente pentru copii in Bucuresti, Sambata 5 Martie

♦  La atelierul de creatie pentru copii din 5 Martie, Clubul Copiilor Isteți, invită copiii cu vârste cuprinse între 4-9 ani să fie creativi și să realizeze cadouri pentru mame, cu ocazia zilei de 8 Martie.

♦  Tapusele ne invita la un atelier creativ copii 1-4 ani, Micutul Picasso, la care cei mici vor picta un tablou numai bun de inramat.

♦  Traditii, basme si eroi este un eveniment gratuit pentru copii, pregatit de MiniArtShow, prin care sărbătorim tradiţiile, obiceiurile, eroii şi meşteşugurile populare!

♦  Timp special de jocuri și joacă pentru mame si copii la workshopul de sambata despre imbunatatirea relatiei mama-copil.

♦  Imortalizam un moment din imaginatia micilor creatori intr-o compozitie de arta ce va pleca acasa impreuna cu ei. Cursuri de ceramica pentru copii de 5-7 ani.

♦  Experimente cu Reactie si Distractie. Ateliere copii 5 ani -8 ani, de la ora 10.30 si de la 12.30

♦  Eveniment gratuit pentru copii 3-6 ani. Ora de povesti este un proiect educativ lansat de Biblioteca Metropolitană București prin care copiii vor petrece câte o oră creativă într-o bibliotecă aproape de casă, ascultând poveşti din colecţia bibliotecii în lectura unor tineri scriitori, actori și bloggeri.

 

Evenimente pentru copii in Bucuresti, Duminica 6 Martie

♦  Ii invităm pe cei mici la Lente & Sotron, în lumea gâzelor, o lume interesantă și misterioasă, în care ele trăiesc, muncesc, produc si creează.

♦  Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii ca sa aflam care este Povestea Martisorului, de unde vine traditia acestei frumoase sarbatori.

♦  Teatrul din Podul Meu vine la Kindi-Family Hub cu “SUS-JOS, atelier de învățare creativă și dezvoltare senzorială pentru copii pana in 3 ani, bazat pe princiipii de educație non-formală de orientare Montessori.

♦  De la ora 11:00, copii si tatici sunt asteptati la un atelier de creatie 2 ani – 4 ani: “O floare pentru mama”.

♦  Atelier creativ pentru toata familia. Parfum de primavara este un atelier pentru copii de 3 ani – 9 ani si parintii lor.

♦  Spectacol de magie pentru copii 3-10 ani cu Teo Magic Show la Casuta Aventurilor.

♦  Lumea lui MOMO te invita la un atelier de aranjamente florale copii 5 ani – 10 ani, cu un designer florist cu mult drag de copii si mare pofta de joaca, Oana Bernecher.

♦  A fost odata un ou, spectacol nonverbal insotit de muzica live pentru copii 2-5 ani.Compania HopaTrop.

♦  Povesti la Carturesti, Ateliere gratuite de lectura pentru copii la Carturesti Verona.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU