Ateliere gratuite si evenimente pentru copii in Bucuresti weekend 9-10 iulie

Vezi cele mai importante evenimente pentru copii in Bucuresti, recomandarile GOKID de weekend 9-10 iulie. Cautam pentru tine atat ateliere si evenimente gratuite, cat si activitati in aer liber: vremea va fi ideala pentru a petrece timp in aer liber, in Bucuresti nu se va mai atinge pragul de canicula.

vremea in weekend 9-10 iulie

Sursa: weather.com

 ATELIERE

Ateliere de abilitati practice pentru copii de 2-4 ani la Academia de creativitate pentru dezvoltarea specifica varstei prin arta, teatru, miscare, experimente si cantece.

▼ Ai un copil pasionat de tehnologie? Atunci atelierul Introducere in Robotica WeDo® pentru copii de 6-9 ani este potrivit pentru el!

 _

EVENIMENTE PENTRU COPII BUCURESTI 

SAMBATA 9 IULIE 2016

 

 ATELIERE

Ateliere de dezvoltare senzorială prin teatru pentru copii 1 an – 3 ani organizate de Teatrul din Podul Meu şi Podul lui Sfredeluş.

▼ Tapusele va propune ateliere creative pentru copii de 1-3 ani la care cei mici vor picta cu flori si culori.

▼ In acest weekend, Aha Kids invita toti copiii la distractie, joaca si ateliere colorate. Ne vom incanta in procesul cunoasterii de insusirile aromelor lumii inconjuratoare si le experimentam antrenand si exersand toate procesele psihice.

▼ Sambata, 9 iulie, Sun Plaza lanseaza proiectul ”Si tu iubesti sa citesti” care se va desfasura pe tot parcursul lunii iulie, intr-un spatiu de lectura accesibil, gratuit tuturor, aflat la parter, langa intrarea principala.

Oricine poate veni aici sa citeasca din cartile puse la dispozitie de Sun Plaza, poate aduce carti si poate lua altele la schimb. La finalul lunii, toate cartile ramase vor fi donate unor centre din sectorul 4 care ofera adapost temporar familiilor fara case.


 SCOALA DE VARA

⛱  Cauți un program de vară pentru copilul tău? Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai-Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa!


 TEATRU

Vara Tic, spectacole de teatru gratuit pentru copii si parinti la Palatul Mogosoaia. Stagiunea estivală „VăraTic” se desfășoară în perioada 9 iulie – 4 septembrie și include o serie de producții dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, special alese pentru a transforma experiența vizionării unui spectacol de teatru într-o călătorie presărată cu povești neconvenționale.

 _

ATELIERE GRATUITE SI EVENIMENTE PENTRU COPII IN BUCURESTI 

DUMINICA 10 IULIE 2016

 SPECTACOLE

Culori. Spectacol de dezvoltare senzoriala pentru copii de 1- 3 ani. Casuta Aventurilor in colaborare cu Teatrul din Podul Meu va invita la Spectacolul de dezvoltare senzoriala pentru copii 1-3 ani.

Spectacol de umbre pentru copii 3 ani – 7 ani urmat de un atelier cu Tapusele.

 ATELIER

Ateliere gratuite pentru copii in vacanta in Bucuresti. Biblioteca Metropolitană Bucureşti porneşte CARAVANA POVEŞTILOR în şapte parcuri din Capitală cu ateliere gratuite pentru copii în fiecare duminică, în perioada 3 iulie-18 septembrie.

 

*** Duminica 10 iulie de la ora 10.30 copiii pasionati de bicicleta si casca lor sunt invitati la Parada Micilor Biciclisti pe Bdul Kiseleff.


 WORKSHOP GRATUIT

Pe 14 IULIE 2016 la ora 17:00, ai ocazia să înveți programare cu personajele Minecraft!

Invită-ți familia, colegii sau prietenii și încercați:

Hour of Code (Ora de Programare)
la STEP IT Academy Bucharest

Hour of Code (Ora de Programare) este o mişcare globală ce a atins zeci de milioane de elevi si studenţi din peste 180 de ţări. Peste 100 de milioane de elevi din întreaga lume au încercat o Oră de Programare. Cererile relevante ale secolului 21 sunt legate de tehnologia calculatoarelor si a programarii.


ACTIVITATI: 20 modele de avioane de hartie pentru copii +5 ani

LOCATII: Atracţii in Parcul de Agrement Tei – Plumbuita

PARENTING: 9 sfaturi pentru formarea unei imagini sanatoase despre sine. Cum crestem stima de sine a copilului


 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU