Ateliere pentru copii si spectacole in weekend-ul 19-20 martie 2016, in Bucuresti

Ateliere pentru copii si spectacole in weekend-ul 19-20 martie 2016, in Bucuresti. Din fericire vremea va fi favorabila in weekendul acesta, sansele de ploaie sunt reduse, vantul se domoleste si vom putea iesi la soare cu cei mici.

 

vremea-weekend-bucuresti

Sursa: weather.com

  • Vineri, ora 18.30, Dezbatere cu Meg Hickling în librăria Humanitas Cișmigiu. Editura Humanitas vă invită la o dezbatere pornind de la cea mai cunoscută carte a lui Meg Hickling, Ce le spunem copiilor si adolescentilor despre sex, la care vor participa, alături de autoare, Diana Dragu, director de dezvoltare Parentime și Diana Stănculeanu, psihoterapeut Salvați copiii. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Toate detaliile aici.
  • Vineri, orele 16.00 Dansuri tradiţionale greceşti susţinută de ansamblul profesorilor de dansuri din Halkida – insula Evia, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

 Ateliere pentru copii, spectacole in Bucuresti, Sambata 19 martie 2016

  • Ceramica pictată de tine, ateliere pentru copii 4 ani -8 ani la Clubul Copiilor Isteti! Atelierele pentru copii le dezvoltă acestora imaginația, creativitatea și spontaneitatea, facilitează deprinderea unor abilităti de exprimare artistică, determină satisfacția realizării unei lucrări finite și implicit creșterea încrederii în sine.
    La sfârșitul atelierului, vom planta o floare decorativă în vasul pictat, pe care o vei lua acasă!
  • Atelier modelaj in lut pentru copii la Clay Play Centrul de Ceramica si Olarit. Copiii vor pregati cu manutele lor bolul preferat la micul dejun.
  • Sambata si duminica are loc Conferinta nationala de Educatie sexuala, Cum sa povestim copiilor si adolescentilor despre sex. http://www.parentime.ro/conferinta/conferinta/

Vezi aici TOATE EVENIMENTELE DE SAMBATA 19 MARTIE 2016 

Citeste si:

10 Restaurante cu locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

Casa Experimentelor. Centru stiintific pentru copii si tineri


Ateliere pentru copii si spectacole in Bucuresti, Duminica 19 martie 2016

  • Spectacol de teatru interactiv pentru copii – Momolino. Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta este un spectacol jucăuş şi plin de umor, educativ, la care invatam despre empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile.
  • Spectacol atelier copii 1-5 ani realizat de Tapusele, dupa cartea „Vrei să fii prietenul meu?” de Eric Carle despre aventurile unui soricel in cautare de prieteni.

Vezi aici TOATE EVENIMENTELE DE DUMINICA 20 MARTIE 

Iti recomandam si aceste articole:

Cum construiesti o relatie bazata pe respect cu copilul tau?

Loc de joaca si lectura pentru copii, Ludoteca Bucuresti

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU