Ateliere pentru copii, spectacole si evenimente in Bucuresti 8-9-10 aprilie

Ne pregatim de un weekend cu o vreme de primavara ideala. Pentru ca s-a incalzit ne vom vedea cu siguranta si pe afara, prin parcuri sau terase. Ca la fiecare sfarsit de saptamana iti aducem evenimentele pentru copii de weekend in Bucuresti 8-9-10 aprilie.

In weekend ne pregatim sa ne plimbam si sa ne jucam in parc, mergem la ateliere, spectacole si filme, dupa care iesim din nou. Exceptand ziua de duminica, cand sansele de ploaie sunt destul de mari, vremea ne va permite sa iesim.

vremea in weekend

Sursa: weather.com

Vineri, 8 aprilie, Kindi Family Hub te invita la un spectacol teatru interactiv pentru copii 3 ani – 7ani, urmat de un atelier creativ. Și pentru că ziua s-a mărit, iar vremea e tot mai frumoasă, ne strângem chiar în curte la Kindi!

Din 16 Aprilie incepe un nou modul de Ateliere de robotica si constructii cu piese LEGO 6-14 ani. Cursurile imbina elemente din matematica, fizica, mecanica, literatura, robotica si programare de baza. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese Lego® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

Copilul tau are frici? Inscrie-te la Workshop-ul pentru parinti cu tema Fricile copilariei cu Otilia Mantelers, Instructor Parenting by Connection, care are loc miercuri, 13 Aprilie 2016, intre orele 18.30 si 21.30. Sa intelegem fricile copiilor nostri si sa-i ajutam sa le depaseasca prin jocuri, exercitii de concentrare si mindfulness.

fricile copilariei

S-a dat startul înscrierilor pentru programul de studii care începe în 11 aprilie la Junior Computer Academy, locul unde copilul învață să își folosească la maximum creativitatea într-un program în care joaca se transformă în abilități practice esențiale nu doar pentru o posibilă carieră în IT, ci pentru lumea în care trăim. Start la înscrieri în Junior Computer Academy!

SPECTACOLE SI ATELIERE PENTRU COPII BUCURESTI, SAMBATA 9 APRILIE 2016

Spectacol copii MiniArtShow, Dora si Flora descopa lumea:  spectacol interactiv plin de voie buna pentru copii 1-4 ani, la care acestia invata jocurile copilariei.

Ateliere pentru copii de dezvoltare a inteligentei emotionale “Curcubeul emotiilor”. Metodele folosite în cadrul atelierelor sunt din domeniul dramaterapiei, au la bază învățarea prin joc și sunt preponderent creative: desenul, pictura, colajul, modelajul,  meloritmul (exprimarea prin intermediul instrumentelor muzicale), dans și mișcare, poveștile terapeutice, experimente practice, jocuri de rol etc.

Spectacol de umbre pentru copii cu varste intre 1-4 ani, Poveşti cu tâlc” cu trupa Tapusele.

Academia de Creativitate va asteapta in noul sediu primitor si calduros, la cursurile de ceramica pentru copii de 5-7 ani.

Ateliere de socializare pentru copii, facem cunostinta cu Leo, Chit Maggie, ne imprietenim cu copiii, facem prajiturele si jucam jocurile copilariei. Atelierul ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

Oare cum ar arăta un carusel învârtit de magneți, făcut chiar de mâinile voastre? Va invitam sambata 09 aprilie, sa il construim impreuna la atelierele pentru copii 5-8 ani “Experimente cu reacție și distractie”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare!

Ateliere pentru copii de Emotie si Empatie la PsihologMed, in zona Unirii. Un atelier de emotie si empatie la care facem cunostiinta cu emotiile, le identificam si invatam sa le gestionam in raport cu temperamentul copilului, empatizam prin povesti terapeutice.

Ateliere copii: Modelaj in lut si pictura pe lut la Centrul Clay Play Ceramica.

Festivalul Diversității. Activitati gratuite pentru copii: ateliere copii, filme, expozitii, spatiu de joaca.

AFLA TOATE EVENIMENTELE PENTRU COPII DE SAMBATA 9 APRILIE

SPECTACOLE SI ATELIERE PENTRU COPII BUCURESTI, DUMINICA 10 APRILIE 2016

Invatam ceasul la spectacolul pentru copii cu varsta intre 2 si 5 ani, Tu stii cat e ora? Printr-un spectacol interactiv si educativ copiii invata ceasul.

Duminica 10 aprilie de la ora 11:00 va invitam la un spectacol de magie pentru copii, sustinut de Teomagic Show la Casuta Aventurilor.

Ii invităm pe cei mici să ia parte alături de pinguinul Christofor la peripețiile acestuia în drumul lui spre Polul Sud, nu înainte de a se distra alături de el la circ, unde le vor fi prezentate câteva acrobații amuzante și jonglerii cu eșarfe.

Spectacol cu umbre si atelier pentru copii 3-7 ani cu Tapusele, Pestisorul de aur.

Festivalul Diversității. Activitati gratuite pentru copii: ateliere copii, filme, expozitii, spatiu de joaca.

Afla TOATE EVENIMENTELE PENTRU COPII DE DUMINICA 10 APRILIE


Gaseste aici toate evenimentele organizate de Asociatia Work at Home Moms

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU