Ateliere si evenimente pentru copii in Bucuresti 7-8 Mai

Tic-Tac, Tic-Tac! Se apropie sfarsitul de saptamana! Pentru ca sansele de ploaie vor fi Bucuresti destul de mari, ne pregatim pentru ateliere si evenimente pentru copii indoor! Temperaturile maxime vor fi in jur de 20 de grade si de aceea te sfatuim sa va opriti si in parc, pe copii nu ii sperie cateva picaturi de ploaie si daca le pui cizmulite de cauciuc in picioare se vor bucura de baltoace.

✔ Turul nostru prin parcurile din Bucuresti a continuat saptamana aceasta in Parcul Carol, parc kid-friendly in sectorul 4 din Bucuresti, unde te invitam sa faci o vizita. Am fost deja in Parcul IOR iar saptamana aceasta ramanem in zona, vom merge in Parcul Tineretului.

vremea in weekend Ateliere si evenimente pentru copii

Ⓥ-Ⓓ A inceput PetExpo, eveniment gratuit pentru copii de pana in 5 ani. Vei avea parte de evenimente interactive pentru copii, demonstratii de dresaj, multe jocuri si concursuri de care cei mici se vor bucura alaturi de animalele de companie. Evenimentul anului dedicat animalutelor are loc intre 6 si 8 Mai, la Romexpo.

Ⓥ Teatrul din Podul Meu si Casuta Aventurilor va asteapta vineri 6 mai la spectacolul pentru copii de 3-6 ani „Aventuri în grădina de legume”.

Ⓙ-Ⓓ Parintii din Bucuresti sunt invitati intre 5 si 8 mai la Festivalul Cafelei, primul festival de cafea din România! Bucharest Coffee Festival este un prilej minunat să sărbătorim și să punem în prim plan cafeaua, sub toate formele ei și toate metodele de preparare.

Ⓙ-Ⓓ EVENIMENT GRATUIT : Festivalul luminii ajunge din nou la Bucuresti! SPOTLIGHT – Bucharest International Light Festival. Instalatiile vor putea fi descoperite pe Calea Victoriei, traseul de la Biblioteca Centrală Universitară până la Piața Națiunilor Unite. Zilnic între 20.30-23.00.

Alături de spectacolele captivante reprezentate de cele 15 instalații de artă, iluminatul arhitectural și sesiunile de video-mapping pregătite de artiștii invitați vor transforma fațadele clădirilor de pe acest traseu: Clădirea CEC, Muzeul Național de Istorie a României, Cercul MilitarNațional, Hotelul Novotel.

✔ 5-15 mai 2016: Arta cucereste Bucurestiul: Art Safari, cea mai mare expoziție de artă din România, organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului București, sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO și al Federației Europene a Asociațiilor, Cluburilor și Centrelor pentru UNESCO, va avea loc în Palatul Pinacotecii (Dacia-România), în perioada 5-15 mai 2016.

 

ATELIERE SI EVENIMENTE PENTRU COPII SAMBATA 7 MAI 2016

Tic-Tac, Tic-Tac! Îmi pictez și construiesc ceasul meu!

Clubul Copiilor Isteti te invita la un atelier copii de creatie si mesterit propriul ceas. Construcția propriului ceas este cea mai bună metodă pentru a-i stimula pe cei mici să își dorească să cunoască ceasul.

Ⓢ Academia de Creativitate te invita la Joaca, socializare si comunicare la sesiunile de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintilor acestora. Cei mici vor avea ocazia sa coloreze, sa picteze, sa se joace cu plastilina dar si sa construiasca folosind piese de lego sau cuburi.

Eveniment gratuit pentru copii 3-6 ani – Ora de povesti este un proiect educativ lansat de Biblioteca Metropolitană București prin care copiii vor petrece câte o oră creativă într-o bibliotecă aproape de casă, ascultând poveşti din colecţia bibliotecii în lectura unor tineri scriitori, actori și bloggeri.

Ⓢ Micii spectatori sunt invitați să facă parte din Clubul Pinguinilor Melomani, la spectacolul educativ și interactiv pentru copii cu varsta intre 3 ani si 6 ani, Pinguinii melomani. Pingunel și Pingunica sunt doi pinguini deosebiţi: au dorințe, talente ascunse și multă imaginație.

Vezi aici lista completa de ateliere si evenimente pentru copii de sambata 7 mai


Vezi si:

Cele mai intalnite cauze ale tensiunilor si frustrarilor la copii 

5 desene animate dublate in romana, cu mesaj educational 

Parcul Carol. Parc kid-friendly in Bucuresti, Sectorul 4


ATELIERE SI EVENIMENTE PENTRU COPII DUMINICA 8 MAI 2016

Ⓓ Casuta Aventurilor ii invita pe copiii intre 3-10 ani la un spectacol de magie sustinut de TEOMAGIC SHOW. Trucurile de magie nu numai ca starnesc interesul si curiozitatea celor mici dar le si stimuleaza inteligenta, gandirea practica si creativitatea.

Spectacol atelier copii 2 ani-6 ani, Aventurile unui fir de nisip, realizat de Tapusele dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Anamaria Constantin Lembrău.

Vulpea si Corbul – Spectacol pentru copii. Inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor. Spectacol pentru copii Vulpea si Corbul.

Ⓓ Opera Comica pentru Copii va asteapta la spectacolul Jack și vrejul de fasole. Într-o atmosferă misterioasă, de film, în care se întâlnesc personajele originale ale poveștii cu unele noi, venite din lumi ale trecutului sau ale viitorului, Jack rescrie povestea clasică a vrejului de fasole, în care situațiile încordate se disipă cu voioșie și umor.

Ⓓ Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Bucuresti care doresc sa isi creasca sansele de angajare si de gasire a unui loc de munca potrivit nevoilor lor, la seria de intalniri „Digital marketing”, alaturi de Gabriela Ciocan, trainer si specialist marketing. Vezi agenda evenimentului.

Vezi aici lista completa de ateliere si evenimente pentru copii de duminica 8 mai

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU