Beard Run 2022 – the challenge | 8 octombrie | Cluj-Napoca

Sâmbătă 08 Octombrie 2022
Cluj-Napoca

Vine, vine toamna și, odată cu ea, și Beard Run 2022 – The Challenge!

Dacă erai în căutarea unui motiv de a-ți scoate hainele de alergat de la naftalină, ești asigurat, căci te invitam sa participi la o nouă ediție din The Beard Run, de data aceasta prin pădure și printre obstacole! Iar, ca în fiecare ediție, avem și un scop caritabil: taxa de participare va merge către Campania 13 Beard Brothers, anume #BBSchool. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toți oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoștințe necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de învățat.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te! Noi te vom aștepta cu brațele deschise și cu multă voie bună!

Ce?

Un traseu de 3.5 km prin pădure cu obstacole care vor face alergarea mai distractivă

Când?

Sâmbătă, 8 octombrie, ora 10:00

Unde?

Cursa va începe de langa Muzeul Etnografic și se va desfășura prin Pădurea Hoia

Cine poate participa?

Oricine dorește, de la mic la mare!*

Probe:

Individual – fiecare participant va parcurge întregul traseu de 3.5 km
Echipe (4 participanți) – Ștafeta – echipele vor parcurge traseul de doua ori (7 km total), cu fiecare membru alergand 1/4 din acesta.

Taxă de înscriere:

Individual – 70 ron/persoana (nu include tricou) sau 100 ron/persoana (include tricou)
Ștafetă (4 participanti) – 400 ron (conține tricou pentru fiecare membru)
Persoanele cu dizabilitati – gratuit
Taxa de înscriere se va achita prin plata cu cardul pe https://www.beard-brothers.ro/doneaza/ sau prin BT Pay la numărul 0739 852 959, cu mențiunea „Beard Run + Nume si Prenume” sau “Beard Run + Nume Echipa Stafeta”.
Link de înscriere:
https://forms.gle/BcJva5BPSnVsa5DG7

Înscrierile sunt deschise până în data de 02.10.2022 pentru kiturile cu tricou inclus, 08.10.2022 ora 09:00 pentru bilete fără tricou inclus.
*mentionam ca aceasta cursa va contine diverse obstacole pentru a crește nivelul de dificultate. Nu recomandăm participarea copiilor sub 12 ani sau persoanelor cu handicap locomotor.

Regulament:
1. Generalităţi
1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul Beard Run 2022 – the challenge.
1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Beard Brothers.
1.3. Probele din cadrul Beard Run 2022 – the challenge sunt deschise tuturor doritorilor, respectand conditiile impuse de organizator
1.4. Înscrierea participanţilor se face prin înregistrare online în formularul regăsit în evenimentul online: https://forms.gle/BcJva5BPSnVsa5DG7
1.5. Prin semnarea formularului de înscriere sau bifarea căsuței corespunzătoare în timpul înregistrării online fiecare participant:
– declară că acceptă şi înţelege termenii şi condiţiile de participare la Beard Run 2022 – the challenge, precum şi regulamentul competiţional
– îşi dă acordul ca imaginea sa sau alte date publice precum rezultatele obţinute, clasamente, să fie folosite în materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afişe, filme etc. în mod gratuit şi necenzurat;
1.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la cursă, din motive obiective, a vreunui participant;
1.7. Competitia se desfășoară în ziua de 8 octombrie 2022
1.8. Traseul competitiei: startul se va da din lateralul Parcul Etnografic „Romulus Vuia” (Aleea Muzeului Etnografic) cu alergare (urcare) prin Padurea Hoia catre strada Nicolae Patrascu. Traseul se continua pe aceasta strada (sens spre comuna Floresti), apoi se coboara pe langa Statiunea Didactica Experimentala „Hoia” si inapoi pe Aleea Muzeului Etnografic de unde se va urca din nou în padure (traseul face o bucla) catre strada Nicolae Patrascu (sens spre oras) iar la final se coboara inapoi pe Aleea Muzeului dinspre intrarea principala a Parcului Etnografic. Traseul are o lungime de aproximativ 3.5 km, iar concurentii de la proba de stafeta vor parcurge fiecare ¼ din lungimea acestuia.
2. Obligaţiile participanţilor
2.1. Participarea la Beard Run 2022 – the challenge se face pe proprie răspundere, în deplină cunoştinţă a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mental.
2.2. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.
2.3. Este recomandat ca participanţii să dispună de asigurare în caz de accidente, valabilă pentru competiții sportive.
2.4. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorului şi a personalului de concurs.
2.5. Organizatorul poate interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant dacă acesta se prezintă în stare de ebrietate sau este sub efectul substanţelor halucinogene, de slăbiciune sau epuizare fizică sau psihică.
3. Taxa de participare
3.1. Taxa de participare se plăteşte prin transfer bancar.
3.2. Înregistrările on-line se deschid la data de 15.09.2022
3.3. Taxa de participare este: 70 de lei / adulti, 400 ron / echipa stafeta.
3.4. În caz de neprezentare la start, abandon, retragere din orice motiv taxa de participare nu se returnează.
3.5. În cazul anulării competiţiei în caz de forţă majoră sau din motive care nu depind de organizator taxa de înscriere nu se returnează. Organizatorul nu va suporta în nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masă, etc.) ale participanţilor.
4. Pachetul de înscriere
4.1. Numar concurs, cip cronometrare, tricou si medalie la final.
5. Categorii şi clasament
5.1. Se fac clasamente diferențiate în funcție de sex
5.2. Se premiază primele 3 alergătoare si primii 3 alergători pentru fiecare probă (individual, ștafetă).
6. Proceduri de concurs
6.1. Numărul de concurs trebuie amplasat pe partea din fata a tricoului şi trebuie să fie vizibil pe tot timpul concursului. În caz de abandon numărul trebuie predat la punctul de control unde se anunţă retragerea din concurs.
6.2. Startul
6.3. Retragerea din concurs/Abandon
a) Retragerea din concurs din alt motiv decât cel de accident se face în zona start/sosire. Concurentul care nu mai poate sau nu doreşte să continue concursul are obligaţia să se deplaseze până la punctul de start/sosire, predă numărul de concurs şi este considerat retras.
b) Concurenţii care se deplasează mai încet au obligația de a fi atenţi pentru a face loc celor care vin din spate, doresc şi pot să îi depășească.
7. Protecţia mediului înconjurător
7.1. Este strict interzisă aruncarea deşeurilor de orice fel în orice loc de pe traseu în afara celor amenajate.
7.2. Cei care nu respectă această regulă vor fi descalificaţi.
8. Echipament obligatoriu
8.1. Următoarele echipamente sunt obligatorii pentru fiecare participant care va fi prezent la start: pantofi alergare, echipament sportiv, număr de concurs (pus la dispoziţie de către organizator).
9. Reclamaţii/Contestaţii
9.1. Reclamaţiile şi contestaţiile se depun în scris în decurs de 1 ora de la finish-ul oficial.
10. Modificarea traseului, alte decizii privind desfăşurarea concursului
10.1. Organizatorul poate modifica oricând traseul sau poate anula/opri competiţia dacă aceasta nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă.
10.2. Orice decizie va fi luată de către Asociația Beard Brothers.
10.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a aduce modificări asupra informaţiilor afişate pe pagina de Facebook si pe site, a regulamentului sau a programului, etc. Aceste modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor cu minim 7 zile înaintea concursului, în cazul informaţiilor afișate pe pagina de Facebook sau cel târziu la preluarea numerelor de concurs pentru informaţii privind programul cursei.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Octombrie 2022

Program:
De la 10:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL