Bounty Fair #38 – Shopping Creativ de Toamnă Boemă

20-21 Octombrie 2018
București

Toamna cu a sa pretențioasă vreme își solicită drepturile, motiv pentru care Bounty Fair își mută creațiile pline de creativitate românească în frumoasele camere ale Casei Universitarilor București.

În jur de 50 dintre cei mai renumiți designeri români, alături de 13 dintre cei mai talentați și creativi traineri ale atelierelor pentru juniori, îți dau întâlnire la o sesiune de shopping creativ de toamnă boemă, asezonată cu delicii gourmet cu arome de sezon, voie bună și culoare.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute 13 ateliere educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.

(Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere).

Cei mici vor avea ocazia să picteze pe apă, lemn sau ceramică și să realizeze figurine din origami sau să descopere tehnica quilling. De asemenea pot alege dintre ateliere Pictură puzzle-luri 3D, Brelocuri fistichii, Îngeri pictați pe lemn, Window color, Ață și culoare și Tehnica șervețelului în culori de toamnă.

*Prețul atelierelor variază între 5 și 25 lei.

În esență, evenimentul se adresează iubitorilor de design, căutătorilor de educație creativă şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune!

Bounty Fair #38

  • Data: 20 – 21 octombrie 2018
  • Program: 10:00- 19:00
  • Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46.
  • Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
  • Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook, iar despre ateliere, pe site.

Detalii Eveniment

Perioada:
20-21 Octombrie 2018

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL