Bounty Fair #42. Eveniment de Shopping Creativ #laumbratârgului

29-30 Iunie 2019
București

Bounty Fair, eveniment de shopping creativ , invită copiii #laumbratârgului, în zona de creație dedicată lor.

În weekendul 29-30 iunie generoasa grădină a Casei Universitarilor găzduiește din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa ediție. Același eveniment creativ, aceeași grozavă locație dar de data aceasta într-o formulă aproape nouă, cu oameni și idei noi care pun la cale o idilică întâlnire între creatorii și iubitorii de frumos, #laumbratârgului .

Bounty Fair a fost încă de la început un eveniment prietenos cu copii iar în această ediție va continua să găzduiască ateliere care să-i încurajeze pe micuți să se exprime și să devină, la rândul lor, creatori.

#laumbratârgului vor fi prezente 8 ateliere adaptate vârstelor diferite și care se vor desfășura pe toată durata evenimentului. Atelierele sunt atât artistice cât și practice dar mai ales distractive, atrăgând după sine ore de joacă cu obiectul creat. Scopul lor este să-i familiarizeze pe copii cu tehnici și materiale de lucru neconvenționale, să le inspire pasiunea pentru creație și să-i ajute să-și descopere stilul unic.

Ce ateliere vor găsi copiii la Bounty Fair #42:

 • Zmee Zburătoare de la Casa Pixie

Copiii își vor construi una dintre cele mai iubite jucării de vară din toate timpurile într-o variantă cu motive românești, alegându-se la final cu un companion super-curajos: un zmeu-derbedeu care să încalece copacii și să-i poarte alergând prin aventuri nebănuite.

 • Coronițe de flori de la Casa Pixie

Vara se simte, dar se și poartă ! Bucuria, frumusețea și parfumul verii împletite într-o cunună de purtat pe cap, din flori naturale, declarând deschis festivalul verii.

 • Pictură pe ceramică de la Ch’Artist PYOP Studio

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Obiecte din lut lucrate de mână, întruchipând casuțe de zână, ciupercuțe năzdrăvane și alte amintiri dintr-o lume feerică abia așteaptă să fie pictate !

 • Baghete Fermecate de la Casa Pixie

Cum să poată cineva pleca într-o aventură fără a se asigura că poartă cu el măcar un strop de magie ? Unindu-și forțele cu elementele naturale pe care le vor găsi la acest atelier, copiii își pot crea o baghetă unică, iar de aici totul e posibil !

 • Tablouri Pufoase de la Oaia Primordială

Dincolo de misterele lânii împâslite stau posibilități infinite de creație, iar milioane de fire de lână moale vor crea la acest atelier imagini diafane, ca un vis de vară.

 • Pictură pe îngeri din lemn de la Andreia Martinescu

Micii artiști vor fi așteptați să pășească într-o lume de iubire și lumină îmbrăcând în culoare îngeri din lemn.

 • Marionete de la Casa Pixie

Spiridușii iubitori de teatru își pot crea la acest atelier un partener de scenă foarte expresiv care să-i ajute la repezentațiile din această vară !

 • Brelocuri Fistichii de la Sarang Hanguk

Copiii sunt invitați să descopere magicul univers al culorilor coreene care, alături de simpaticele șabloane în diverse forme și modele, vor deveni accesoriul preferat al celor mici.

Atelierele vor avea un cost individual cuprins între 20-25 lei.

Ideea generală a acestei ediții de Bounty Fair este de a crea, în grădina destinată tîrgului, oaza de relaxare și inspirație necesare vacanței ca stare de a fi. #laumbratârgului e o invitație de a evada din cotidian îndrumați de exemple de artă și creativitate românească prezentate într-un spațiu creativ. ’’Prin conceptul de târg creativ Bounty Fair se diferențiază de un târg obișnuit prin faptul că oferă, pe lângă produsele expuse, și alte posibilități de petrecere a timpului”, spun organizatorii.

Peste 50 de designeri și artizani români vor fi prezenți #laumbratârgului alături de ultimele lor creații, iar între timp vizitatorii se pot relaxa în grădina cu hamace, degusta delicii gourmet sau participa la unul dintre atelierele propuse copiilor.

Ce veți găsi #laumbratârgului:

 • varietate de haine unicat, în serie limitată sau personalizate prin pictură ori aplicații manuale
 • bijuterii lucrate manual din cupru, lemn, rășină, porțelan, aur și argint
 • genți și accesorii din piele
 • articole pentru casă din ceramică sau lână
 • jucării din lână, cusute sau brodate manual
 • cosmetice naturale, miere, sucuri și alte produse BIO
 • sortimente de paine și patiserie cu maia naturală
 • tarte și quiche-uri gourmet
 • înghețată la butoi și bere artizanală
 • muzici cu stare și atmosferă prietenoasă

Cei care se hotărasc să vină la târg duminică pe-nserat se vor putea bucura și de concertul Alinei Manole care va povesti, pe ritmuri de jazz și folk, despre Luna pătrată și alte reverii.

Tot duminica, in jurul orelor trei, va avea loc și lansarea 1.2 a mini jurnalului de călătorie “O zi în Parisul sub asediu” de Camelia Șirli. Micul jurnal cuprinde fotografiile, ilustrațiile și aventura autoarei într-un Paris mereu surprinzător.

De asemenea, pe toată durata târgului se vor organiza extrageri la sorți la care norocoșii pot câștiga unul dintre premiile oferite de brandurile participante.

Bounty Fair #laumbratârgului: ne relaxăm și inspirăm creativitate românească la început de vacanță !

Târgul se va desfășura pe 29 și 30 iunie între orele 10-20 în grădina Casei Universitarilor, pe strada Dionisie Lupu nr. 46 din București. Accesul la târg se face achitând o taxă de 8 lei (gratuit pentru copii de până în 14 ani).

Ajuns la ediția #42, Bounty Fair este târgul-eveniment care, de mai bine de 4 ani, aduce împreună designeri și artizani români entuziaști și talentați. Scopul târgului este să promoveze creativitatea și artizanatul de calitate pe piața românească, selectându-și atent expozanții și încurajând brandurile noi. La fiecare ediție peste 1500 de vizitatori de toate vârstele îi trec pragul, cei mai mulți revenind pentru abordarea proaspătă pe care Bounty Fair o aduce de fiecare dată.

Detalii Eveniment

Perioada:
29-30 Iunie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL