Caravana Muzeelor | Show Aviatic | Evenimente pentru Copii Bucureşti 22-23 Iulie

Weekendul este aproape! Va fi un sfârşit de săptămână senin şi călduros, în care ne vom putea bucura de soare din plin. Plănuim să profităm de oportunitate şi să ieşim la bălăceală la ştranduri sau la parcurile acvatice din jurul Bucureştiului. Vezi şi care sunt cele mai importante evenimente pentru copii şi părinţi în weekendul 22-23 iulie.

Îţi aducem şi recomandările noastre de şcoli de vară în 2017 la Bucureşti, organizate pe sectoare.

Şcoli de vară

 SÂMBĂTĂ 

22 IULIE 2017

◉ ATELIER

 • Iti doresti sa inveti ceva nou, dar si sa te distrezi? Atelierele de fizica, pe langa calitatea si cantitatea de informatie pusa la dispozitie, ofera si momente distractive prin intermediul experimentelor practice. Atelierele de Fizica ITsMAGIC® sunt concepute pentru distractia si asimilarea de informatii noi, cu caracter esential. Copii invata legile de baza ale fizicii cu ajutorul materialelor speciale de studiu si a experimentelor (nepericuloase) captivante.

Citeşte şi: 6 Reguli Utile pentru Rutina de Vară în Familie. Ghidul Copilului Sănătos în Vara Aceasta

◉ FESTIVALURI

 • A început cea de-a șasea ediție a evenimentului Caravana Muzeelor, organizată de Muzeul Municipiului București în șase muzee ale orașului. Copiii cu vârste între 6-10 ani vor descoperi, prin joc și artă, câteva secrete ale muzeelor și tehnici artistice inspirate de obiectele de preț găzduite de acestea.
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

◉ CURS DE WEB DESIGN

 • Specialisti in Web Design, o profesie din ce in ce mai ceruta, o cariera de viitor. Din acest punct de vedere, ITsMAGIC® contribuie la aceasta prisma de viitor cu tot ce are mai bun. Profesori exceptionali, curricula bine stabilita, exercitii practice si cei mai buni viitori elevi la Cursurile de Web Design ITsMAGIC® pentru copii de peste 9 ani.

◉ EVADARE

◉ SHOW AVIATIC

 • A noua ediţie a Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition va fi, şi în 2017, cel mai impresionant show aerian al României. Evenimentul, care a adunat nu mai puţin de 150.000 de oameni la ediția precedentă, va avea loc pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 22 IULIE


 RECOMANDĂRILE NOASTRE

◉ ATELIER

 • Va invitam la atelierele de dezvoltare personala de luni de la ora 17.00 la Clubul Copiilor Isteți! Invita-ti copilul la modulul de 4 sau 8 ateliere „Sunt valoros, comunic, ma integrez!”. In cadrul atelierelor, copiii au ocazia de a explora si a se dezvolta, cu suportul atmosferei si al coeziunii de grup. La baza procesului de dezvoltare sta crearea unei atmosfere permisive, relaxante si securizante, care faciliteaza spontaneitatea, libertatea de exprimare, accesarea resurselor creative, precum si trairea unor stari afective pozitive.

◉ TABĂRĂ

Tabăra Laboratorul Trăznit, știință și distracție!
 • Cu noi copiii înțeleg că știința este nu doar utilă, ci și distractivă, implicându-i într-o serie de experimente captivante. Distracția este asigurată, prin cele mai amuzante jocuri și competiții în aer liber. Vezi toate detaliile.

 DUMINICĂ 

23 IULIE 2017

 • Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredeluş cu o Premieră Nou Nouţă: Vocile pădurii, un spectacol de teatru pentru copiii de 1-3 ani. A fost odată o pădure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apă curgătoare, scoarţă şi rumeguş care prind viaţă şi ne povestesc magnificul spectacol al naturii vii.

◉ ATELIERE

 • Iti doresti sa inveti ceva nou, dar si sa te distrezi? Atelierele de Fizica, pe langa calitatea si cantitatea de informatie pusa la dispozitie, ofera si momente distractive prin intermediul experimentelor practice. Atelierele de Fizica ITsMAGIC® sunt concepute pentru distractia si asimilarea de informatii noi, cu caracter esential. Copii invata legile de baza ale fizicii cu ajutorul materialelor speciale de studiu si a experimentelor (nepericuloase) captivante.
 • Te invităm la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multa voie buna, miscare si distractie. Clasa este sustinuta la Studioul PsihoYoga de Zina Nichita, instructor de yoga pentru copii – acreditare Yoga Alliance International.
 • Săptămânalul Zece la Rece are plăcerea de a vă invita la Hipster Parents & Cool kids: Chill Brunch + Dreamy Workshop, un eveniment cu un workshop dedicat copiilor, sub o formă nemaiîntâlnită până acum. Cât timp vă relaxați și savurați brunch-ul pe terasa Beans&Dots, copiii se vor distra alături de Baptiste Bohelay și a lui echipă, într-un atelier de desenat, menit să scoată capodopere din imaginația lor.

◉ FUNKYCURSA

 • Funky Morning Run a ajuns la cea de-a 7-a editie! Funky Lounge Herastrau va invita si in aceasta duminica, de la ora 09.00, la o sesiune de alergat, la o ora de miscare, good vibes si energie.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 23 IULIE

SCOLI DE VARA


 RECOMANDĂRI ŞCOLI DE VARĂ 

 • Traditia continua. Copiii petrec o scoala de vara de neuitat si cat mai creativa alaturi de cei mai buni
  La Scoala de Vara din cadrul Academiei de Arte „Marina Capatina” copiii de 6-18 ani se distreaza intr-un mediu select si creeaza lucrari de arta speciale, la nivel profesional si conform unui program unic de studiu.
 • Petrece Vacanța de Vară cu Smart Education! Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități recreative în aer liber, ateliere de știință, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arhitectură, club de șah, club de robotică și multă distracție. Vezi toate detaliile.
 • Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool! Profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: CLUBUL DE VARA!

  V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna! Haideți cu noi la Clubul Copiilor Isteti din zona Domenii – sector 1, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! Vă asteptăm cu drag si voie buna! Vezi toate detaliile.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU