Casa Experimentelor aniverseaza 3 ani oferind intrare gratuita

Duminică 06 Ianuarie 2019
București

Pe 6 ianuarie 2019 implinim 3 Ani de functionare a Casei Experimentelor!

Am facut si mai multe lucruri frumoase impreuna in anul 2018 si i-am invatat si pe altii ce inseamna sa fii un Centru Stiintific. Ne mandrim cu asta si suntem consecventi principiului de a-i lasa pe copii sa descopere stiinta jucandu-se!

Ne-au trecut pragul 35.000 vizitatori dintre care 25.000 au fost copii, iar 10.000 adulti. Au fost sustinute 250 de workshop-uri cu 4.000 de participanti, dintre care 25% au fost realizate cu sprijinul sponsorului nostru BASF Romania. Peste 2.300 de profesori au susținut lecții de fizică, matematica sau chimie in Casa Experimentelor. O suta de copii si-au serbat ziua de nastere impreuna cu 1500 de prieteni! Cu totii ne-au scris in peste 200 de pagini impresii despre cum s-au simtit la noi si ca isi doresc sa revina.

In cadrul campaniei noastre ”Stiinta pentru toti” ne-au vizitat gratuit 325 copii si tineri institutionalizati din centre de plasament si persoane cu deficiente de auz si de vedere. Multumim celor care au donat pentru ei, fie in cutia cu donatii de la receptie, fie pe site-ul nostru! Si tu poti sa faci o #donatieaccesand link-ul http://casaexperimentelor.ro/donatii/.

Aniversam implinirea a #TREI ani de viata, oferind tuturor vizitatorilor care isi fac #rezervare #online pentru data de 06 ianuarie 2019, intrarea #GRATUITA (puteti accesa sistemul de rezervari apasand si butonul Rezerva acum / Book now din pagina Facebook). Numarul de locuri este limitat la 60 persoane pe ora. Va rugam sa urmariti ca ati finalizat toti pasii pentru rezervare, inclusiv dand click pe link-ul primit prin email, in caz contrar, rezervarea va fi inactiva si nu va fi luata in calcul.

Cei care vor sosi fara rezervare sau cu rezervari inactive in data de 06 ianuarie 2019, vor achita biletul de intrare.

Doritorilor le oferim Workshop-ul cu Artificii, la care se va achita taxa de participare. Va rugam sa specificati aceeasta dorinta la rubrica “Observatii” cand efectuati rezervarea on-line.

Unde? Casa Experimentelor – Romanian Science Center, Calea Vitan nr. 242, sector 3, Bucuresti

Sa fie petrecere!!!

La multi ani, Casa Experimentelor!

Va asteptam!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 06 Ianuarie 2019

Program:
10:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL