Casute dulci. Atelier pentru copii gandit pentru Bienala de Arhitectura Transilvania | Cluj-Napoca

Sâmbătă 09 Noiembrie 2019
Cluj-Napoca

Casute Dulci este un atelier de facut turta dulce adresat copiilor (indiferent de varsta), gandit de arhitecti (sâc, ca stim si din astea) si pus in practica de un chef, chef Siserman Paul mai exact.

Atelierul face parte din activitatile pentru copii si familie gandite de organizatorii Bienalei de Arhitectura Transilvania cu scopul de a implica intreaga comunitate in procesul arhitectural- ce presupune pana la urma crearea unui viitor pentru intreaga familie.

Cei mici vor avea ocazia sa se conecteze cu acest domeniu, prin ”proiectarea” (pregatirea si framantarea aluatului), ”constructia” (modelajul in forme al aluatului), ”finisarea” (coacerea) si ”predarea” (produsele facute vor putea fi pastrate/luate acasa/mancate) unor case…din turta dulce :). Nu de alta, dar sa stii sa faci turta dulce e o ”indeletnicire” folositoare in contextul apropierii sarbatorilor de iarna, mai ales ca parintii pot asista la intregul proces, sa faca echipa cu ai lor copii!

Numar maxim de participanti: 22

Participarea la atelier se face EXCLUSIV pe baza de inscriere in acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS7rYbRYaXnKLfw_Te25Dn475H1Swg4v3FNi6_nhNx69A0Lw/viewform

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Noiembrie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL