Ce Facem Cu Copilul în 10-11 Septembrie. Activităţi de Weekend în Bucureşti

Ne pregatim sa petrecem in Bucuresti ultimul weekend inainte de inceperea scolii. Vezi ce facem cu copilul în 10-11 Septembrie, un weekend de activitati in Bucuresti. 

Copiii se pregatesc emotional pentru ca luni incepe noul an scolar si ei de-abia asteapta sa-si reintalneasca cu colegii. Nu uita sa fii alaturi de copilul tau daca merge la clasa pregatitoare. Cei care merg in clasa 0 au cele mai mari emotii. Nu te stresa prea tare cu pregatirile, in principiu in prima zi de scoala doamnele invatatoare le dau copiilor o lista cu rechizitele pe care va trebui sa le cumperi.

Vremea va fi insorita si calduroasa, cu siguranta ne vom vedea afara in parcuri si gradini de vara.

 

Ce Facem Cu Copilul în 10-11 Septembrie
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ 10 SEPTEMBRIE 2016

 Ce Facem Cu Copilul în 10-11 Septembrie în Bucureşti

 

 EVENIMENT CARITABIL 

  • Cursa de răţuşte! Eveniment caritabil pentru ajutorarea copiilor hipoacuzi. Premiul cel mare, acordat posesorului primei răţuşte care trece de linia de finish, este de 1.000 de euro, la care se adaugă alte premii speciale.

 ATELIERE

 TÂRG

  • Îți dorești să faci o schimbare în viața ta și a familiei tale? În 10-11 septembrie 2016 suntem aşteptaţi în aer liber la Casa Universitarilor la Agenda Bio, un eveniment complex pentru toate vârstele: târg de produse naturale și bio, eveniment de dezvoltare personală, relatională și de parenting pentru un stil de viată sănătos, cu zone ateliere, food court și locuri de relaxare ȋn mijlocul naturii. Accesul este gratuit pentru copii pȃnă ȋn 14 ani.

 FESTIVALURI

 FILM

  • La Cinema Elvira Popescu vedem filmul pentru copii Ratchet and Clank. Ratchet este un lombax naiv, care impreuna cu ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el. Vă invităm la film sâmbătă 10 septembrie şi duminică 11 septembrie, ora 11:00.

Vezi lista completa de evenimente de sambata 10 septembrie.


 

 RECOMANDARI

  • ÎNVĂŢĂM COPIII SĂ IUBEASCĂ SĂ ÎNVEŢE! Haideți cu noi la Before & Afterschool la Clubul Copiilor Isteti, să descoperim impreună cea mai bună combinație de invatare, socializare și joaca! Pentru noi, educaţia înseamnă cultivarea încrederii în sine, pentru ca ceea ce este ascuns în interiorul copiilor, să poată înflori şi ieşi la lumină. Locația este situată în zonă rezidențială și ușor accesibilă, într-o clădire nouă, modernă și foarte luminoasă (Piața Domenii-Turda).

SAPTAMANA VIITOARE!

Step IT Academy invita copiii de la 9 la 14 ani, impreuna cu parintii, la un masterclass gratuit la care copiii vor invata cum sa castige datorita talentului, ideilor si a cunostintelor acumulate: «Ce ar trebui sa inveti la 9 ani pentru a castiga la 14 ani mai mult decat parintii tai!»

 

DUMINICĂ 11 SEPTEMBRIE

 Ce Facem Cu Copilul în 10-11 Septembrie în Bucureşti

 

 TEATRU

  • Teatrul Coquette va asteapta la premiera spectacolului Greierele si Furnica, binecunoscuta fabula, este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici.

SPECTACOL – ATELIER

Vezi si:

9 sfaturi pentru formarea unei imagini sanatoase despre sine

Vârsta Potrivită Pentru Clasa Pregătitoare. Cand E Prea Devreme Sau Prea Târziu Pentru Clasa 0

Ce spun parintii despre scoala Waldorf. Experiente personale in sistemul Waldorf

 TEATRU

  • După ce a străbătut Bucureștiul în lung și-n lat, Caravana Poveștilor oprește acum în ultimul parc de pe lista. E vremea ca și copiii din Drumul Taberei să asculte cele mari frumoase povești, să se întreacă în îndemânare și imaginație și mai ales să râdă cu poftă la teatrul de păpuși. Vezi detaliile evenimentului.

 FILM

  • Remake al filmului clasic de animatie cu acelasi nume din 1977, Dragonul lui Pete este un film bine realizat, amuzant si distractiv dar care contine si multe scene in care copiii vor simti pericolul iminent.

Vezi lista completa de evenimente de duminica 11 septembrie.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU