Ce Facem Cu Copilul în 17-18 Septembrie. Activităţi de Weekend în Bucureşti

A inceput scoala si s-au intors la treaba si organizatorii de cursuri, spectacole si ateliere. Petrecem in Bucuresti un weekend plin de evenimente pentru copii si parinti. Vezi ce facem cu copilul în 17-18 Septembrie, un weekend de activitati in Bucuresti. 

In weekendul acesta avem din ce alege! Daca iti doresti sa iesi cu copilul poti merge la spectacole, ateliere sau concerte in aer liber. Iti poti rezerva chiar si o zi pentru o iesire fara copii, vei gasi recomandari de festivaluri pentru părinţi în 2016.

Vremea va fi calduroasa si vom profita din plin de asta, saptamana viitoare vremea se va raci considerabil. Vezi si ce locatii kid-friendly au mai aparut in Bucuresti.

Ce Facem Cu Copilul în 17-18 Septembrie vremea in weekend
meteoblue.com

 

SÂMBĂTĂ 17 SEPTEMBRIE 2016

 Ce Facem Cu Copilul în 17-18 Septembrie în Bucureşti

 

 TEATRU 

 • Casuta Aventurilor are placerea de a va invita la un nou spectacol de teatru interactiv, Greierele si Furnica, dupa binecunoscuta fabula a lui La Fontaine.

 ATELIER

 SPECTACOL

 • Pestele curcubeu este un nou spectacol cu muzica pentru copii incepand cu varsta de 1 an, realizat de trupa de teatru pentru copii Tapusele incepand cu varsta de 1 an.Un spectacol cu muzică pentru copii si imagini fascinante, cu ajutorul căruia cei mici vor învăţa împreună cu Peştele Curcubeu cum să împarţi din ceva ce e al tău şi cât de bine te simţi după asta.

 CONCERT

 • Cu ocazia Zilelor Bucureștiului, Primăria Municipiului București organizează o serie de evenimente dedicate împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a Capitalei în diferite zone de interes ale orașului. In Piata Constitutiei se organizeaza Live!@Piața Constituției, Concert Zilele Bucurestiului 2016, un eveniment cu cei mai iubiți artiști pop-rock ai momentului

 FESTIVALURI

 • Sambata se incheie EduFest 2016, targul de educatie pentru copii, care prezinta ofertele furnizorilor de servicii educationale in prezentari dinamice, workshop-uri, spectacole.

 CURSA

 • Redu amprenta de carbon 2016 la Big Clima Treasure Hunt in Parcul Herastrau la intrarea Pescarus. O zi cu activitati care reduc considerabil amprenta de carbon si cresc gradul de buna dispozitie! De la 20:00 Concert Smiley!

Vezi lista completa de evenimente de sambata 17 septembrie.

 RECOMANDARI

 • Haideți cu noi la Before & Afterschool la Clubul Copiilor Isteti, să descoperim impreună cea mai bună combinație de invatare, socializare și joaca! Pentru noi, educaţia înseamnă cultivarea încrederii în sine, pentru ca ceea ce este ascuns în interiorul copiilor, să poată înflori şi ieşi la lumină.
 • Pe 21 Septembrie GOKID si Montessano – Gradinita Scoala au placerea sa va invite la primul workshop pentru parinti sustinut la Montessano de Domnica Petrovai, psiholog si psihoterapeut. Vom discuta despre cum creștem un copil cu empatie și compasiune față de el și ceilalți în momente de disconfort și conflicte în relații, cum sa il ajutam sa le gestioneze si sa le depaseasca.

Vezi mai jos ce facem cu copilul în 18 Septembrie în Bucureşti.

Vezi si:

Educaţia Sexuală. Când şi Cum Începem Să Le Vorbim Copiilor Despre Sex

Animale din Hartie. Activitati si Idei Creative Pentru Copii

5 Săli de Escaladă Pentru Copii şi Adulţi în Bucureşti

DUMINICĂ 18 SEPTEMBRIE

 Ce Facem Cu Copilul în 17-18 Septembrie în Bucureşti

 

 TEATRE

 • Teatrul Coquette va asteapta la premiera spectacolului Greierele si Furnica, binecunoscuta fabula, este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici.

SPECTACOLE 

 INSCRIERI

 • Încep înscrierile la NARATIV – festival de lectura pentru copii. Asociația Curtea Veche ii asteapta pe copiii cu varste intre 3-14 ani la o noua editie, care va avea loc in doua weekend-uri: 24-25 septembrie și 1-2 octombrie 2016. Participarea la se face doar în baza înscrierii.

Vezi lista completa de evenimente de duminica 18 septembrie.

 

 RECOMANDARI

 • Pentru părinții care își doresc copii autonomi, de mici, care să se dezvolte într-un mediu al respectului pentru ei și individualitatea lor, acesta poate fi un prim pas important. Programul de educație timpurie Kindi Toddlers, pe baze Montessori si dedicat copiilor cu vârste între 14 luni – 2.5 ani.
 • O limba straina se invata cel mai usor cand esti copil! Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. La Centrul Flying Colours invatarea limbii engleze este usoara. We love teaching English!

 DE FIXAT IN CALENDAR

 • Cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Timp de 4 zile, parintii sunt invitati sa testeze si cumpare cele mai noi si interesante produse pentru cei mici, la preturi speciale la BABY EXPO Editia 47, targul pentru bebelusi si gravide.

 

Evenimente trecute:

 MASTERCLASS GRATUIT

Step IT Academy invita joi, 15 septembrie, copiii de la 9 la 14 ani impreuna cu parintii, la un masterclass gratuit la care copiii vor invata cum sa castige datorita talentului, ideilor si a cunostintelor acumulate: «Ce ar trebui sa inveti la 9 ani pentru a castiga la 14 ani mai mult decat parintii tai!».

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU