Ce Facem Cu Copilul În 27-28 August. Activităţi de Weekend În Bucureşti

Vremea se indreapta si ne invita sa iesim in aer liber. Vezi ce facem cu copilul in 27-28 august, cele mai importante activităţi in weekend in Bucureşti.

În sfârşit weekend! Te scoatem la evenimente inedite, spectacole şi ateliere gratuite. Vezi ce facem cu copilul în 27-28 August, lista de recomandări GOKID pentru un weekend în familie.

Nici vremea nu ne va dezamăgi, în sfarşit luăm o pauză de ploi şi la 27 de grade vom putea sta cât ne dorim la soare şi aer, întrucât soarele va fi însoţit de nori care se pare că nu vor mai aduce şi ploaia.

Ce facem cu copilul in 27-78 august vremea in weekend
meteoblue.com

La mare vremea va fi ceva mai racoroasă iar duminică sunt şanse mari să plouă dupa-amiaza. Dacă ați programat un concediu la mare in perioada următoare nu uita de parcurile acvatice de pe litoralul românesc.

 

VINERI 26 AUGUST 2016

Ce Facem Cu Copilul In Weekend

 

 ATELIER

 • Ce tradeaza gesturile interlocutorului meu? Oare sunt mintit? Este sincera persoana cu care vorbesc? Pare vesela, insa ochii ii tradeaza tristetea? Este binecunoscuta utilitatea cunoasterii comunicarii nonverbale. Copilul tau este invitat la un atelier de comunicare nonverbala la care va invata cum sa recunoasca cand este mintit, ce manifestari tradeaza emotiile interlocutorului nostru, semnificatiile gesturilor, expresiile fetei, miscarile ochilor.

 

SÂMBĂTĂ 27 AUGUST 2016

Ce Facem Cu Copilul In 27-28 August

 

 EVENIMENT INEDIT

 • City Wave 2016 Te Asteapta la Un Mega Tobogan Urban. City Wave 2016 se desfasoara in 27 si 28 august si inseamna 330 de metri de Slide Urban cu nu mai putin de 3 culoare pe care poti aluneca cu un colac primit de la organizatori. Participa la concursul GOKID si CITY WAVE si castiga o invitatie pentru toata familia (2 adulti + 2 copii) la cel mai mare Tobogan Urban cu Apa din lume!

 TEATRU

 • ora 18.00 Fata babei și Fata Moșului, Atelierul Magdei
  ora 19.00 Castelul Distracției II, inspirat de publicul din Mogoșoaia, Compania de Teatru Ingenuo

 EVENIMENTE CULTURALE GRATUITE 

 • Cartierul poveștilor vă așteaptă şi în acest weekend să-i treceți pragul. Veti avea din nou parte de un spectacol care provoacă simțurile și imaginația copiilor. Alături de actori, aceștia vor lua parte la întâmplări palpitante în Casa Circului, vor trăi aventuri spectaculoase în Casa Cărții, și vor învăța să fie cu adevărat curajoși în Casa Prințului. Un eveniment de weekend in cadrul stagiunii estivale VăraTic.
 • Vara istoriei pe Calea Victoriei te asteapta cu un atelier de bandă desenată în cadrul „Salonului de Bandă Desenată – Povești din București” cu Mihai Grăjdeanu, cu tema Turnul Colței.
 • Evenimente gratuite la Roaba de Cultura din Herastrau:
  10.30 Sport în iarbă | Body Sculpt cu Alexandra, susținut de Social Gym19.30 Unica Summer Bike Fiesta, cea mai veselă petrecere pe biciclete
  21.30 Film, Batman v Superman (2016)

 ATELIERE

 • Secom® invita copiii la Ora de Stiinta – ateliere gratuite pe 27-28 august 2016. Daca ai un copil istet, vino la Bebe Supermarket si ofera-i copilului tau o Ora de Stiinta de neuitat. Ghid in lumea cunoasterii va fi Profesorul Trasnit si asistentii sai.

 

DUMINICĂ 28 AUGUST 2016

Ce Facem Cu Copilul In 27-28 August

 

 TEATRU

 • La Vacanța de vară cu EXCELSIOR in Parcul Bazilescu avem parte de un program variat, ca de obicei: concerte cu Natalia Moise si Next Star, concurs cu premii, Best off acting cu Annemary Ziegler și Cosmina Dobrotă, Magie cu cel mai mare magician: Antonio si altele.
 • Tinerii spectatori vor avea ocazia să exploreze o nouă lume imaginată de artiștii Teatrului Ion Creangă: călătoria interplanetară pe acorduri de chitară în minunatul spectacol „De-a Micul Prinț”. Un eveniment de weekend in cadrul stagiunii estivale VăraTic.

 ATELIERE

 • Școala de astronomie cu Rachete și astronauți te invita la Vara istoriei pe Calea Victoriei. Tema: Cucerirea spațiului cosmic, cu Adrian Șonka și Elisabeta Petrescu.

 ALTE EVENIMENTE

 • City Wave 2016 Te Asteapta la Un Mega Tobogan Urban. City Wave 2016 se desfasoara in 27 si 28 august si inseamna 330 de metri de Slide Urban cu nu mai putin de 3 culoare pe care poti aluneca cu un colac primit de la organizatori. Participa la concursul GOKID si CITY WAVE si castiga o invitatie pentru toata familia (2 adulti + 2 copii/prieteni) la cel mai mare Tobogan Urban cu Apa din lume!
 • Secom® invita copiii la Ora de Stiinta – ateliere gratuite pe 27-28 august 2016. Daca ai un copil istet, vino la Bebe Supermarket si ofera-i copilului tau o Ora de Stiinta de neuitat. Ghid in lumea cunoasterii va fi Profesorul Trasnit si asistentii sai.

 • Evenimente gratuite la Roaba de Cultura din Herastrau:
 • 21.30 Film- Midnight special, Puteri misterioase (2016)

Credit foto: f/TeatrulIonCreanga

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU