Ce Facem Cu Copilul în 3-4 Septembrie în Bucureşti. Activităţi de Weekend

Cele mai importante evenimente pentru copii în weekendul acesta. Ce facem cu copilul în 3-4 septembrie în Bucureşti? In weekendul acesta avem show aviatic gratuit, ateliere, spectacole si festivaluri pentru părinţi.

Vacanţa e pe terminate, am face bine să ne bucurăm de ultimele zile libere în familie! Toamna asta va fi generoasă cu evenimentele la care să mergem cu cei mici, vezi semnele chiar din acest weekend cu ateliere, spectacole si festivaluri… pentru parinţi. Ai citit bine, o ieşire fără copii face toţi banii cateodată. Vezi ce facem cu copilul în 3-4 septembrie în Bucureşti, lista de recomandări GOKID pentru un weekend în familie şi nu numai!

Vremea va fi bună, deocamdată prognozele nu prevăd niciun strop de ploaie şi o zi de sâmbătă bună de plajă. Cu siguranţă unii dintre noi se vor incumeta să mai evadeze incă o dată la mare sau măcar până la ştrandurile din Bucureşti.

vremea in Bucuresti Ce Facem Cu Copilul în 3-4 Septembrie în Bucureşti

SÂMBĂTĂ 3 SEPTEMBRIE 2016

 Ce Facem Cu Copilul în 3-4 Septembrie în Bucureşti

 

SPECTACOL

 • Tapusele deschide un nou sezon de evenimente pentru copii cu spectacolul-atelier pentru copii de 1–5 ani, Intamplarile lui Cipollino.

SHOW AERONAUTIC

 TUR GHIDAT

 • Cu bastonul prin București – eveniment gratuit din seria EXPLORATOR București 2021. Ghizii ARCEN îi vor conduce pe bucureșteni prin una dintre cele mai surprinzătoare zone istorice ale Bucureștiului. Un adevărat memorial al demolărilor de acum 30 de ani, zona Podul Calicilor – Calea Rahovei Veche, Mahalaua Sfinții Apostoli și Antim mai păstrează încă rămășițele organice ale unui țesut urban care a fost șters cu buldozerul de pe harta orașului. Locul de întâlnire: Palatul de Justiție.
  • Sâmbătă, 3 septembrie, orele 17:00 – 19:00
  • Duminică, 4 septembrie, orele 18:00 – 20:00

 FESTIVALURI PENTRU PĂRINŢI

Vezi aici toate evenimentele de sâmbătă.

 

DUMINICĂ 4 SEPTEMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în 3-4 Septembrie în Bucureşti

 

 ATELIERE

 • In weekendul 3-4 septembrie Aha Kids a pregatit in noua locatie un program special pentru copii: o zi intreaga de ateliere de joaca si socializare, de creatie si senzoriale, de pictura si dezvoltare personala.
 • Tapuşele vă aşteaptă cu mic cu mare la iarmarocul de mânji. Avem toate rasele şi toate culorile, vino să-ţi alegi unul şi să-l lucrăm împreună, la atelierul creativ pentru copii de 2–6 ani si parinti, Hopa Tropa!
 • Caravana Poveștilor, oprește chiar în centrul Bucureștiului, în Parcul Unirii pe aleea principală. Începând cu ora 10.00 vom deschide tolba plină cu povești, pentru ca apoi să ne verificăm îndemânarea în ateliere felurite de desen și handmade.

 TUR GHIDAT

 • Cu bastonul prin București – evenimentul gratuit din cadrul seriei EXPLORATOR București 2021 te aşteapta la traseul pietonal incepând cu ora 18:00.

FESTIVAL

 • Mihai Neniță Free Experience concertează în cadrul festivalului de muzică clasică „Simfonii de vară”, în Parcul Colțea. Concertele au loc în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 19.30-21.00. Vezi detalii şi alte festivaluri parent-friendly 😉 .

Vezi aici toate evenimentele de duminică.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU