Ce Facem cu Copilul în Bucureşti în Weekend 21-22 Ianuarie

Se apropie weekendul şi ne pregătim de ieşiri. Vremea va ţine cu noi, nu va mai fi gerul din zilele trecute. Bineinţeles şi în acest weekend ne bucurăm de săniuş şi de patinoarele din Bucureşti.

Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti în weekend 21-22 Ianuarie, recomandările noastre de evenimente pentru copii şi părinţi.

Ce Facem cu Copilul în Bucureşti în Weekend 21-22 Ianuarie vremea in weekend
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

21 IANUARIE 2017

Ce Facem cu Copilul în Bucureşti în Weekend 

 

 SPECTACOLE

  • Pentru acest weekend va propunem o mini petrecere asa ca de sambata seara: un spectacol de magie pentru copii, sustinut de Teomagic Show! Evenimentul se adreseaza in special copiilor dar totodata ofera si 2 ore de timp liber si relaxare parintilor.

Citeşte şi:

Zi Liberă în 23 Ianuarie 2017 pentru Angajaţii la Stat

Un Nou Tip de Şcoală, în care Munceşti Învăţând şi Înveţi Muncind

 ATELIERE

  • Haideți să facem împreună pastă de dinți pentru prietenii noștri elefanții! Dacă vă plac elefanții, sigur vă veți împrieteni și cu lungii șerpi multicolori pe care îi vom crea! Clubul Copiilor Isteți vă invită la al saselea modul al atelierelor Experimente cu reacție și distracție.
  • La Clay Play Ceramica reîncepe seria Atelierelor de Modelaj in Lut din fiecare sambata
    Si va invitam sa ne jucam de-a pinguinii la Pin Pin-Pinguinul Din Lut! Hai si tu sa creăm o armată de pinguini veseli şi originali!

 ŞEDINŢĂ GRATUITĂ

  • Se lansează Hartbeeps Bucharest, un program internațional creat în UK și votat ca cel mai apreciat program pentru bebeluși și copii în 2016! Sedinţa gratuită din 21 ianuarie, este urmată de perioada de înscrieri până la 1 februarie pentru sesiunea de iarnă.

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti sâmbătă 21 ianuarie.


 RECOMANDĂRI  

 MASTERCLASS GRATUIT

  • Copilul tău petrece mult timp filmând și fotografiind cele mai năzdrăvane momente și se visează regizor? Dacă are vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, ajută-l să transforme “joaca de-a regizorul” într-o pasiune! În 19 ianuarie STEP IT Academy te invită la Masterclass-ul Gratuit „Cum să devii un youtuber de succes”. Copiii de 9-14 ani învaţă trucuri pentru a avea un canal de youtube popular!

Vezi şi:

Paşapoarte Mai Ieftine pentru Copii şi Adulţi de la 1 Februarie 2017

Cele Mai Populare Articole pe Blogurile de Parenting în 2015

 CURSURI

  • Tehnică, creativitate, lucru cu volumele și tradiția unui meșteșug de mii de ani cu unul dintre cele mai simple materiale – lutul, aceasta presupune cursul de sculptură și modelaj pe care vi-l propune Casa Pixie.

 DUMINICĂ 

15 IANUARIE 2017

Ce Facem cu Copilul în Bucureşti în Weekend 

 

 SPECTACOLE

  • Cine nu cunoaste povestea celebra a lui Ion Creanga, atunci trebuie sa vada acest spectacol MiniArtShow, iar cei care au citit povestea pot să se distreze şi să danseze pe ritmuri 100% româneşti. Danila Prepeleac este un spectacol creat pentru întreaga familie.
  • Unde este o zânișoară drăgălașă care trăiește într-un palat de cristal, sub apa unui pârâu de munte. Ea este prietenoasă și dornică să zburde împreună cu vietățile pădurii dar această dorință de a cânta și a dansa mereu îi va aduce și necazuri. Iarna micuței Unde, un spectacol de duminică la Lente.

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti duminică 22 ianuarie.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU