Ce Facem Cu Copilul în Bucureşti. Recomandări de Weekend 26-27 Noiembrie

Se apropie sfărşitul de săptămână şi te invităm să planifici ieşirile cu copilul. Vezi cele mai importante recomandări de weekend 26-27 Noiembrie în Bucureşti. Ieşim şi la plimbare şi căutăm pentru tine locuri de joacă la care cei mici să aibă parte de socializare şi mişcare.

Am actualizat şi articolul de festivaluri în Bucureşti la care puteţi merge în cuplu. Vezi unde ieşim cu copilul în Bucureşti, recomandări de weekend 26-27 Noiembrie. 

Recomandări de Weekend 26-27 Noiembrie
meteoblue.com

Vezi şi lista cu cele mai interesante festivaluri din București în 2016. Nu sunt toate kid-friendly, am strâns la un loc evenimente pentru părinți care își doresc să petreacă timp și fără copii.

Dacă planuiţi să plecaţi din Bucureşti vezi şi recomandările noastre de excursii de weekend.

  _________

 SÂMBĂTĂ
26 NOIEMBRIE 2016

Recomandări de Weekend 26-27 Noiembrie

 

 ATELIERE

  • Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la atelierul de creaţie si decoupage de sâmbătă 19 noiembrie. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție!
  • Pe 26 Noiembrie va invitam la un atelier aplicat pentru parinti si educatori cu Oana Moraru. Atelierul „Copiii sub 6 ani” cuprinde exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri!

 

SPECTACOLE

Vezi toate evenimentele pentru copii de sâmbătă 26 noiembrie.

 _________

 RECOMANDARE

  • De multe ori ne mirăm de ce copilul nostru are un comportament agresiv. Sau poate colegii lui se comportă agresiv față de el sau de alți colegi și atunci suferim și noi. Vă invităm pe 7 decembrie la un workshop cu Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut, ca să discutăm despre cauzele agresivității la copii și despre cum îi putem ajuta pe copiii cu un comportament agresiv.

_________

 

DUMINICĂ
27 NOIEMBRIE 2016

Recomandări de Weekend 26-27 Noiembrie

 

 ATELIERE

  • Talente de Nazdravani si GOKID ii invita pe copiii de 4-7 ani la un atelier de creatie la care vor realiza Ghetuţa lui Moş Nicolae. Atelierul este destinat copiilor preșcolari și are ca scop dezvoltarea musculaturii fine a mâinii prin activități de lucru manual.

 

 SPECTACOLE

 

Vezi toate evenimentele pentru copii de dumnică 27 noiembrie.

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU