Ce Facem Cu Copilul în Weekend 1-2 Octombrie. Recomandări Bucureşti

Vezi ce facem cu copilul în weekend 1-2 octombrie, un weekend de toamnă în care organizatorii din Bucureşti se întrec în evenimente pentru copii si parinti dintre cele mai variate.

Mergem cu cei mici la spectacole şi ateliere dar şi la multe festivaluri: Sci+Fi FEST, Kinofest, Festivalul „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, Black Sea Arts Festival, Narativ. Şi asta nu e tot. Vezi şi unde puteţi ieşi ca doi porumbei, în timp ce copiii se bucură de o porţie zdravănă de desene animate la bunici: îţi oferim o listă de recomandari de festivaluri pentru părinţi în 2016.

Vremea va fi plăcută, ne vom bucura cu siguranţă şi de soare. Vezi si ce locatii kid-friendly au mai aparut in Bucuresti.

ce facem cu copilul în weekend 1-2 octombrie vremea in weekend
meteoblue.com

JOI
29 SEPTE
MBRIE 2016

 

WORKSHOP GRATUIT

Joi 29 septembrie copiii cu vârste de 9-14 ani au ocazia să învețe programare cu personajele Minecraft! Intrarea este LIBERĂ la “Hour of Code – Minecraft” de la STEP IT Academy Bucharest.


 

 RECOMANDARE

excursii de weekend in familie din Bucuresti domeniul greaca

Dacă se apropie weekendul ne facem planuri de ieşiri. Îţi oferim cateva sugestii de excursii cool în familie la mai puţin de 100 km de Bucuresti. Vezi cele mai apreciate ieşiri de weekend în familie dar şi sugestii noi. Găseşti și distanțele în km din centrul Bucureștiului până la fiecare destinație.

 ____________

 

VINERI
30
 SEPTEMBRIE 2016

 

 FESTIVALURI

  • 30 Septembrie – 1 Noiembrie: Sci+Fi FEST – Festivalul de Știință și Science-Fiction, primul și cel mai amplu festival de Știință și Science Fiction din România! Te așteaptă multe atracții, de la roboți, drone și gadgeturi smart la realitate virtuală, mașini electrice și observații astronomice. Intrarea este gratuită! Detaliile programului aici.
  • 30 Septembrie – 2 Octombrie: Kinofest 2016, editia 10
    La Festivalul Internaţional de Film Kinofest vor fi proiectate aproximativ 250 de scurtmetraje, la Cinema Elvira Popescu, Energiea Pub, Seneca Anticafe, Lente şi Make a Point.

 ____________

 

SÂMBĂTĂ
1
 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 1-2 Octombrie în Bucureşti

 

 ATELIERE

  • Atelier practic de Teatru pentru copii. Fundatia Calea Victoriei invita copiii intre 7 si 12 ani la un Atelier practic de teatru unde acestia vor face exercitii relaxante si amuzante specifice actoriei.
  • Atelier de Bune maniere si politete prin Teatru. Cu ajutorul exercitiilor specifice artei teatrale, actrita Marcela Andrei, cu o indelungata experienta de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creanga, ii va ghida pe cei mici prin labirintul regulilor si conventiilor sociale.

 FESTIVALURI

  • Black Sea Arts Festival, Kids Edition. Arhitectura. Animatie. Ateliere creative. Pe 1 și 2 octombrie, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” (în Satul Nou) BLACK SEA ARTS FESTIVAL KIDS EDITION va lansa proiectul BĂBĂREASA.

 SPECTACOLE

  • De la ora 11:00 are loc ultima reprezentatie Gigantii din acest sezon la Basme cu Cai, un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri  si fiare ale padurii! Detalii aici.

Vezi lista completa de evenimente de sâmbătă 1 octombrie.


 

 RECOMANDARE

Vezi şi:

7 Aplicații Gratuite care Ajută Copilul să Adoarmă

Poveşti din Foclorul Maghiar. Desene animate online

Recomandări de cursuri pentru copilul tău

 ____________

 

DUMINICĂ
2
 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 1-2 Octombrie în Bucureşti

 

 SPECTACOL

 ATELIER

 FESTIVALURI

  • Black Sea Arts Festival, Kids Edition. Arhitectura. Animatie. Ateliere creative. Pe 1 și 2 octombrie, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” (în Satul Nou) BLACK SEA ARTS FESTIVAL KIDS EDITION va lansa proiectul BĂBĂREASA.

Vezi lista completa de evenimente de duminică 2 octombrie.

Credit foto: Children vector designed by Freepik

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU