Ce Facem Cu Copilul în Weekend 14-16 Octombrie. Recomandări Bucureşti

Cele mai importante evenimente pentru copii sunt şi în acest weekend pe GOKID. Vezi ce facem cu copilul în weekend 14-16 octombrie în Bucureşti, un sfârşit de săptămână de ateliere, spectacole si festivaluri pentru copii şi părinţi.

Chiar dacă sâmbătă ne vom bucura de soare, vremea va fi răcoroasă şi vom prefera şi în acest weekend evenimente indoor pentru copii şi părinţi.

Vezi şi ce festivaluri parent-friendly sunt în perioada următoare în Bucureşti. Vezi şi ce locatii kid-friendly au mai aparut în Bucureşti sau în ţară.

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 14-16 Octombrie vremea in bucuresti
meteoblue.com

_________

VINERI
14 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 14-16 Octombrie în Bucureşti

 

 FILM

 ATELIER

 SPECTACOL

 FESTIVAL

  • Festival Internațional de Povești la București reprezintă o reală sărbătoare a umanității, o întâlnire memorabilă între povestitori sosiți din lumea întreagă și publicul ce va rămâne acaparat pentru totdeauna de poveștile aduse din colțuri îndepărtate ale lumii.

 ____________

SÂMBĂTĂ
15 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 14-16 Octombrie în Bucureşti

 

 SEMINARII DE PARENTING

 ATELIERE

  • La Aha Kids urmează un nou weekend plin de distractie si ateliere colorate! In acest weekend atelierele si jocurile noastre vor avea ca tematica SISTEMUL SOLAR. Impreuna cu cei mici vom descoperi lucruri interesante despre mediul inconjurator si sistemul solar, starnind curiozitatea si creativitatea!

 SPECTACOLE

FESTIVALURI

  • Intre 15 si 16 octombrie 2016, la Mall Promenada Bucuresti are loc SCIKiDS Festivalul Stiintei aflat la Editia a 4a: Lumea in miscare: Vechi si Nou in Stiinta!
  • Continuă Anim’est 2016! Fiecare ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est, o selecție de filme de animație ofertantă pentru toate vârstele și gusturile, dar mai ales pentru cei mici, în cadrul secțiunii Minimest 2016.

Vezi lista completa de evenimente de sâmbătă 15 octombrie.


 

 RECOMANDARE

Copilul tău l-a luat pe NU în brațe? Cum înlocuiești refuzul cu cooperarea. Workshop cu Domnica Petrovai

copilul-tau-l-a-luat-pe-nu-in-brate Ce Facem Cu Copilul în Weekend 8-9 Octombrie

Vino pe 19 Octombrie la ce de-al doilea workshop pentru părinți susținut la Montessano de Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut. Vom discuta despre cum își dezvoltă copilul propria identitate, despre cooperare și despre NU-urile pe care le primim în diverse situații de la copiii noștri.

DETALII EVENIMENT

 ____________

_______

DUMINICĂ
16 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 14-16 Octombrie în Bucureşti

 TEATRU

 SPECTACOLE

FESTIVALURI

Vezi lista completa de evenimente de duminică 16 octombrie.


 RECOMANDARE

  • Se spune că cel mai important lucru pentru a stârni apetitul pentru învățare al copiilor este curiozitatea. Dacă fiul sau fiica ta are vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, 19 octombrie este o zi în care îi putem alimenta împreună curiozitatea. Vino în ROBOTOLANDIA! Oferă-i copilului tău șansa de a-și descoperi pasiunea pentru IT!

Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul tău să apară în acest gen de articol? Scrie-ne şi găsim împreună cea mai bună cale de promovare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU