Ce Facem cu Copilul în Weekend 4-5 Martie. Evenimente în Bucureşti

București

Super weekend cu vreme autentică de primăvară, soare şi evenimente pentru copii din belşug! Vezi ce facem cu copilul în weekend 4-5 Martie, recomandări de evenimente pentru copii în Bucureşti.

— ◊ —

Ce Facem cu Copilul în Weekend 4-5 Martie vremea in weekend
meteoblue.com

 MIERCURI – VINERI 

1-3 MARTIE 2017

 

 TÂRGURI DE MĂRŢIŞOR

Citeşte şi: 

 GRĂDINA CU RĂSFĂŢ

  • Luna martie este una speciala pentru vizitatoarele Militari Shopping: in prima saptamana doamnele si domnisoarele sunt invitate la rasfat in gradina din galeria centrului comercial, apoi pot participa la o tombola adresata in exclusivitate sexului frumos, cu premii pe masura.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SĂPTĂMÂNA ASTA


 SÂMBĂTĂ 

4 MARTIE 2017

Ce Facem cu Copilul în Weekend 4-5 Martie

 SPECTACOLE

Vezi şi: VIDEO. Cum Afectează Sănătatea Traumele din Copilărie. Studiu

 ATELIERE

  • ALaNDaLa ne invita la Flori pentru mama, un atelier de creație pentru copii 3-8 ani unde ne distrăm făcând coșulețe, flori și felicitări pentru mame, din hârtie colorată și muuuultă imaginație!
  • Clubul Copiilor Isteti vă așteaptă la „Flori de ziua Mamei!”, un atelier de creație plin de culoare, parfum și bucurie! Copiii vor realiza singuri un aranjament floral, iar la sfarsit il vor lua acasa pentru a-l darui mamei sau unei femei dragi lor: bunica, prietena, ori sora.
  • Editura Cartea Copiilor ne invita la doua lansari de carte si ateliere creative pentru copii cu acces gratuit, sa citim si sa ne jucam impreuna în mansarda librăriei Cărturești Verona.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 4 MARTIE

Citeşte şi: 5 Săli de Escaladă Pentru Copii şi Adulţi în Bucureşti

Ce Facem cu Copilul în Weekend 4-5 Martie

 DUMINICĂ 

5 MARTIE 2017

Ce Facem cu Copilul în Weekend 4-5 Martie

 ATELIER

  • Asociația Spring și Centrul Educațional Zuppy așteaptă copiii de 2-9 ani în fiecare weekend cu activități indoor și/sau outdoor, de dezvoltare personală și educativ-recreative, șah, Lego și socializare prin joacă.

 SPECTACOLE

  • Teatrul Coquette sărbătorește venirea primăverii prin punerea în scenă a unei legende românești, culeasă și adaptată pentru scenă din mai multe variante ale legendei, din diferite zone ale țării: spectacolul Povestea Martisorului!

 EVENIMENT PENTRU PĂRINŢI

  • Centrul Naţional al Dansului Bucureşti prezintă Festivalul LIKE CNDB 2017. Ediţia a IV-a are loc între 1 şi 26 martie, sub umbrela „Schimbăm idei”. CNDB îi aşteaptă pe iubitorii dansului şi artei contemporane cu producții internaționale în premieră și evenimente prezentate în parteneriat cu teatre bucureștene precum ARCUB și Nottara, dar și spectacolele artiștilor sprijiniți de CNDB prin Selecția de proiecte 2016.

Vezi şi: 19 Cele Mai Mişto Locuri de Joacă din Lume la Care să Mergem cu Copilul

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 5 MARTIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te rugăm să consulţi pachetele noastre de promovare sau să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU