Ce Facem Cu Copilul în Weekend 8-9 Octombrie. Recomandări Bucureşti

Îţi aducem recomandările de activităţi din Bucureşti, vezi ce facem cu copilul în weekend 8-9 octombrie. Toamna şi-a intrat în drepturi şi în weekend va fi răcoare afară, vom prefera în general evenimente indoor pentru copii şi părinţi.

Pe lângă oferta de spectacole şi ateliere pentru cei mici, suntem aşteptaţi şi la festivalurile kid-friendly: Minimest de la Anim’est 2016, Festivalul „100, 1.000, 1.000.000 de povești”.

Vezi şi ce festivaluri parent-friendly sunt în perioada următoare în Bucureşti. Vezi şi ce locatii kid-friendly au mai aparut în Bucureşti sau în ţară.

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 8-9 Octombrie vremea
meteoblue.com

JOI
6 OCTO
MBRIE 2016

 

 FESTIVAL DE TEATRU

 ____________

 

VINERI
7 OCTOMBRIE 2016

 

 FESTIVAL

 • 7-9, 14-16 Octombrie. Începe Anim’est 2016! Fiecare ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est aduce pe ecranele cinematografelor bucureștene o selecție de filme de animație la fel de ofertantă pentru toate vârstele și gusturile, dar mai ales pentru cei mici, în cadrul secțiunii Minimest 2016.

 ATELIER

 • Liber la murdarit 3! 
  În fiecare săptămână aşteptam copiii cu varste de peste 7 ani la un curs intensiv de olărit, în centrul Bucureştiului, la Centrul de Ceramică Clay Play. Ne familiarizăm cu lutul şi roata olarului şi invăţăm bazele olaritului! Preţ/4 sedinţe!

 ____________

 

SÂMBĂTĂ
8 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 8-9 Octombrie în Bucureşti

 

 ATELIERE

 • In acest weekend la atelierele Aha Kids continuam sarbatoarea toamnei si invatam despre pasarile calatoare. Am observat că păsările trec în stoluri prin înaltul cerului şi că trilurile lor frumoase au dispărut, iar în oraş au rămas doar vrăbiuţe şi ciori.
 • De la ora 11.30 Centrul de Ceramică Clay Play va asteapta la un nou Atelier de Modelaj in lut pentru copii si adulti. Saptamana aceasta ne propunem sa ne jucam cu foi de lut. Vom invata sa intindem foi de lut cu sucitorul si cu calandrul si apoi vom invata cum se imbina foile de lut pentru a crea diferite tipuri de obiecte.

 SPECTACOLE

 • Clasic e Fantastic! Duminica 9 octombrie, ora 18.30, va asteptam la premiera „Rossini si povestea lui Wilhelm Tell”! Dimineata o incepem cu Vivaldi si ale sale Anotimpuri.

FESTIVALURI

 • Continuă Anim’est 2016! Fiecare ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est, o selecție de filme de animație ofertantă pentru toate vârstele și gusturile, dar mai ales pentru cei mici, în cadrul secțiunii Minimest 2016.

 

 ALTE EVENIMENTE

Libraria Kyralina împlinește 4 ani! Vă invităm cu drag să sărbătorim împreună și să vă bucurați de evenimentele dedicate acestei zile speciale!

Vezi lista completa de evenimente de sâmbătă 8 octombrie.


 

 RECOMANDARE

Copilul tău l-a luat pe NU în brațe? Cum înlocuiești refuzul cu cooperarea. Workshop cu Domnica Petrovai

copilul-tau-l-a-luat-pe-nu-in-brate Ce Facem Cu Copilul în Weekend 8-9 Octombrie

Vino pe 19 Octombrie la ce de-al doilea workshop pentru părinți susținut la Montessano de Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut. Vom discuta despre cum își dezvoltă copilul propria identitate, despre cooperare și despre NU-urile pe care le primim în diverse situații de la copiii noștri.

DETALII EVENIMENT

Vezi şi:

7 Obiceiuri Toxice în Comunicarea Părinte-Copil. Ce Să Nu îi Spunem Niciodată Copilului

9 Idei Pentru Amenajarea Camerei Copilului in Stil Montessori

Ce Presupune Să Ai Un Copil-Artist. Cum Găsim Talentul Copilului

 ____________

_______

DUMINICĂ
9 OCTOMBRIE 2016

Ce Facem Cu Copilul în Weekend 8-9 Octombrie în Bucureşti

 

 TEATRU

 SPECTACOLE

 • Teatrul Odeon ne aşteaptă în Sala Studio, în ciclul Clasic e Fantastic la Copilăria lui Vivaldi si ale sale Anotimpuri.

FESTIVALURI

 • Continuă Anim’est 2016! Fiecare ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est, o selecție de filme de animație ofertantă pentru toate vârstele și gusturile, dar mai ales pentru cei mici, în cadrul secțiunii Minimest 2016.

Vezi lista completa de evenimente de duminică 9 octombrie.


 

 RECOMANDARE

 • Academia de creativitate te invită la sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parinţii acestora, pentru a socializa, comunica şi a se juca. Aceste intalniri între copii sunt foarte necesare de la o varstă fragedă pentru că le acoperă nevoia de socializare şi comunicare.

Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul tău să apară în acest gen de articol? Scrie-ne şi găsim împreună cea mai bună cale de promovare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU