Ce Facem Cu Copilul In Weekend. Activităţi in Bucureşti 20-21 August

Vezi ce facem cu copilul in weekend, cele mai importante activităţi în Bucureşti din weekendul 20-21 August, în parcuri şi grădini de vară, la organizatorii de evenimente pentru copii din oraş.

Sfârşitul de săptămână e aproape şi ne facem planuri cu cei mici. În Bucureşti vremea va fi caldă, chiar dacă norii ne vor insoţi în toată perioada următoare.

De sâmbătă temperaturile vor deveni generoase iar şansele de ploaie relativ mici până marţi, când vremea se răceşte din nou.

vremea in Bucuresti Ce Facem Cu Copilul In Weekend. Activităţi 20-21 August

În weekendul acesta te trimitem la ateliere, la bălăceală la ștranduri sau parcuri acvatice, dar şi la răcoarea din parcurile de aventură din jurul Bucureștiului.

La mare vremea va fi ideală, cu o maxim 30 de grade în aer şi 24 în apă. Dacă ați programat un concediu la mare in perioada următoare nu uita de parcurile acvatice de pe litoralul românesc.

 

VINERI 19 AUGUST 2016

Ce Facem Cu Copilul In Weekend

 

  SPECTACOL-ATELIER

 • Teatrul din Podul Meu revine la Kindi cu noul spectacol-atelier “CULORI”, regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel. un atelier dezvoltare senzoriala prin teatru pentru copii de 1-3 ani.

  ATELIERE

 • Imi cunosc emotiile? Recunosc si inteleg emotiile celor din jurul meu? Stiu de ce unii oameni reactioneaza intr-un anume fel? Invat la un atelier de dezvoltare a inteligentei emotionale pentru copii de 8-13 ani. Materiale de lucru incluse in pret.

 

SÂMBĂTĂ 20 AUGUST 2016

Ce Facem Cu Copilul In Weekend

 

 TEATRU

 EVENIMENTE CULTURALE GRATUITE 

 • Weekendul acesta, cel mai năstrușnic Cartier este din nou bucuros de oaspeți! Cartierul poveștilor vă așteaptă să-i treceți pragul și să luați parte la un spectacol care va provoca simțurile și imaginația tinerilor spectatori. Alături de actori, aceștia vor lua parte la întâmplări palpitante în Casa Circului, vor trăi aventuri spectaculoase în Casa Cărții, și vor învăța să fie cu adevărat curajoși în Casa Prințului. Un eveniment in cadrul stagiunii estivale VăraTic.

 ATELIERE

 • Teatrul din Podul Meu si Căsuţa Aventurilor aduc în faţa ochilor copiilor între 1 şi 3 ani o explozie de culori la un atelier de dezvoltare senzoriala prin teatru. Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori.
 • Atelier de bandă desenată în cadrul salonului „Salonului de Bandă Desenată – Povești din București” cu Mihai Grăjdeanu, cu tema Legenda lui Bucur. La Vara istoriei pe Calea Victoriei!
 • In weekendul 20-21 august, Aha Kids a pregatit un program special pentru copii. Activitatile din cadrul atelierelor ii vor incanta pe copii si ii va face sa fie mai atenti la ce mananca, cum sa se ingrijeasca si cum sa isi protejeze trupul. Copiii se pot distra in cadrul orelor de joaca si socializare si vor putea creea, descoperi si invata.

 

DUMINICĂ 21 AUGUST 2016

Ce Facem Cu Copilul In Weekend

 

 CONCERTE

 ATELIERE

 • Casa Filipescu-Cesianu vă aşteaptă cu ateliere pentru copii in vacanta de vara 2016, la La Vara istoriei pe Calea Victoriei! Duminică suntem aşteptaţi la Școala de astronomie cu Cerul înstelat, cu Adrian Șonka și Elisabeta Petrescu.
 • La Teatrul de Vara Gratuit 2016 la Foisorul Copiilor in Parcul Alexandru Ioan Cuza MiniArt Show iţi oferă animație, jocuri interactive, concursuri, dans şi face painting, iar compania Muschetarii vine cu teatrul de păpuşi Cavalerul jucăriilor.
 • Caravana Povestilor cu ateliere gratuite pentru copii care stimuleaza creativitatea si imaginatia se va opri în Parcul Tineretului (lângă locul de joacă „Lumea copiilor”), chiar pe aleea principală dinspre Liceul “Gh. Șincai”. Programul începe la 10.00 cu o oră de povești, iar de la 11.00 cei mici își vor arăta îndemânarea la atelierele de creație și vor dansa … zumba.

 

 ŞCOLI DE VARĂ

 • After school Cei Trei Muschetari va prezinta Programul de Vacanta – SAPTAMANA 9 a Vacantei de Vara (22-26 august) pentru copii de 5-12 ani. Luni suntem creativi la atelierul IKEBANA pentru mama, marti plecam intr-o mini-tabără la Baza Turistica Buftea unde inotam si ne jucam toata ziua la piscina si la locul de joaca umbros si placut. Click aici si vezi ce facem in restul zilelor unei saptamani de vacanta alaturi de copii de varsta lui, cu activitati in natura, la aer curat, joaca, relaxare si distractie!
 • Pe toata perioada vacantei de vara English Kids Academy este alaturi de cei care doresc sa nu piarda contactul cu limba engleza si chiar sa obtina un salt in plus in dobandirea cunostintelor de limba engleza. Vezi detalii si rezerva un loc la modulul de doua saptamani de curs intensiv care incepe in 29 august in centrele English Kids Academy.
DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU