Cel mai bun loc din România unde să-i susții pe “tricolori” pentru meciurile de la Euro!

16 Iunie - 10 Iulie 2016
București

Fii suporterul “TRICOLORILOR” la un pas de casă și câștigă premii pe măsură la SUN PLAZA! Ai bilete la VIP!

Stadioanele din Franța sunt neîncăpătoare pentru noi. Pentru că suntem mulți, solidari și pătimași. Francezii nu știu că România e susținută de milioane de suporteri.

Vino cu mic cu mare pe terenul distracției din Sun Plaza, acolo unde fanii și-au dat întâlnire. De luni până vineri de la 16.00 la 20.00 și în weekend, de la 14.00 la 20.00.

Intrarea este gratuită.

Magia fotbalului înseamnă și emoție, bucurie, trăiri și încurajări pătimașe. Te așteptăm la Sun Plaza să vezi live meciurile campionatului pe cel mai mare ecran indoor full HD din țară sau pe ecranul montat în aer liber, aflat pe terasa de la etajul 1.

Le ai cu mingea? La Sun Plaza e de tine!

Dacă te visezi în locul lui Florin Andone, vino și testează-ți viteza șutului într-un concurs plin de adrenalină și de premii zilnice tentante, pe terenul ”Speed Test”.  Așa că, dacă vrei să te iei la întrecere cu adevărații fotbaliști, te așteptăm!

În caz că ești mai mult decât suporter, iar fotbalul e bucuria ta, vino și exersează-ți execuțiile tehnice în fața unui portar robot special antrenat!

Iar dacă vei dori să încerci și un altfel de fotbal și să râzi până la lacrimi, ia-ți prietenii și pregătiți-vă să jucați în baloane. ”Bubble Footbal” este noua distracție a verii, garantat! Concursurile de fotbal în baloane încep de vineri, 17 iunie.

Cum nicio deplasare la un meci nu s-ar putea încheia fără o amintire, ți-am pregătit o cabină foto dotată cu accesorii haioase și un decor potrivit. Adu-ți coechipierii faceți cel mai tare selfie, iar la final veți primi cadou fotografiile tipărite, perfecte pentru albumul personal ”Euro 2016”.

Terenurile distracției te așteaptă la Sun Plaza până pe 10 iulie, de luni până vineri de la 16.00 la 20.00 și în weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuită.

În weekend-ul trecut, Sun Plaza a găzduit Campionatul FIFA 2016 pe PS4. Câștigătorii premiilor în valoare de 3500 lei sunt Aligbima Răzvan – Locul I, Petre Alin – Locul II și Pavel Mircea – Locul III.

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/traieste-magia-fotbalului-pe-terenul-distractiei-din-sun-plaza/ şi https://www.facebook.com/events/511474939042209/.


 

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

Detalii Eveniment

Perioada:
16 Iunie - 10 Iulie 2016

Orasul:
București

Detalii Locație

Sun Plaza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Vacaresti 391

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL