15 Cele Mai Interesante Evenimente Kid-Friendly în Weekend 12-13 Octombrie la București

Facem și săptămâna aceasta un tur complet al evenimentelor de weekend pentru copii și părinți și le selectăm pentru tine pe cele mai interesante.

Cei mici profită în acest final de săptămână de numeroase spectacole de teatru și de ateliere cu specific de Halloween, de experimente sau de teatru și chiar un atelier de biologie! Părinții merg la lansarea primului proiect de imaginație augmentată, ce pune tehnologia și cartea împreună și creează o nouă experiență de lectură, la cea mai mare conferinţă despre efectul tehnologiei asupra copiilor şi tinerilor sau la Ecstatic Dance, o experiență kid-friendly de vindecam prin dans!

Weekend plăcut!

Vezi mai jos lista evenimentelor pentru copii și părinți în weekendul 12-13 octombrie la Bucureşti!

vremea bucuresti 12-13 octombrie
meteoblue.com

SÂMBĂTĂ

12 OCTOMBRIE 2019

ATELIERE

1

Boo! 👻👻👻 Ce zici de Casper? 👻Dar de simpatica fantoma Demi din desenul animat Vampirina? 👻 Fantomaticele personaje le înveselesc micuţilor copilăria! La fel vom face şi noi la atelierul Fantome fosforescente la ShoShon din acest weekend, când vom da viaţa celor mai prietenoase fantome fosforescente din oraş, fără vrăji şi substanţe periculoase. 😊 Veniţi împreună sâmbătă la Căsuţa lui ShoShon să întâmpinaţi Halloweenul aşa cum se cuvine.

2 Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 12 octombrie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Forta vibratiilor este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem produce vibratiile? Dar sunetul, cum credeti ca il putem vede Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected] Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

3 Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare personala prin teatru, unde își va descoperi emoțiile, își va antrena mintea şi dezvolta vocabularul, limbajul non-verbal, atenţia și gândirea creativă. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă acestora o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă. Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email [email protected]ți.ro.

4 Pentru cei mici, Halloween este motiv de bucurie! Casper, fantoma prietenoasa sau o fantoma imaginata de copii, ii va insoti anul acesta acasa, unde va astepta cuminte seara de Halloween. Fantomele dragalase sau incruntate si amuzante, ii vor ajuta pe micutii artisti sa isi dezvolte imaginatia, indemnarea si motricitatea fina. La atelierul Fantome Pictate pe Piatră de la Shoshon exersăm tehnici de pictură pentru a dobândi îndemânare și facem ca orice lucru sa prinda viață în mâinile noastre, prin imaginație și culoare. Facem gărgărițe, broscuțe, alte insecte sau animăluțe și peisaje felurite și învățăm să colecționăm creațiile noastre.

5 Planeta Științei ne așteaptă la Detectivul ADN, un atelier de biologie pentru copii de 8-14 ani la care cei mici se vor juca, se vor uita la microscop şi vor învăţa şi alte lucruri interesante despre ADN. Atelierul încurajează petrecerea timpului în familie în jurul științei, de aceea încurajăm părinții să își însoțească copiii.

12 octombrie in istorieTEATRU

6Teatrul Coquette ne așteaptă la spectacolul de teatru pentru copii Vulpea si Corbul! Spectacolul cuprinde momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere.

CONFERINȚĂ

7English Kids AcademyInternational House Bucharest şi Editura NICULESCU vă invită la cea mai mare conferinţă despre efectul tehnologiei asupra copiilor şi tinerilor – „The Cyber Effect”. Principalul speaker al evenimentului este cyberpsihologul Dr. Mary Aiken, expert de marcă în cyberpsihologie la nivel mondial și autoare a cărţii „The Cyber Effect. Psihologia comportamentului uman în mediul online.”

CURSURI DE GERMANĂ

8 Programează-te online pentru o testare gratuită de nivel și o ședință de consiliere cu profesorii iQWeLT și găsește-ți locul într-o grupă de germană! ​iQWeLT este un centru de cursuri de limba germană pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 4 – 18 ani. Ne dedicăm predării limbii germane ca limbă străină, încercând să ne atingem scopul prin incursiuni culturale și lingvistice și oferindu-le copiilor nu doar șansa de a învăța limba germană, ci și pe aceea de a cunoaște cultura germană.

SEMINAR INTERACTIV

9 Debutul școlarității este esențial pentru relația pe care copilul și-o construiește cu școala, cu activitatea de învățare. Poți pregăti un start excelent pentru copilul tău și pentru tine dacă gestionezi bine, de la început, atât nevoile micului școlar și nevoile tale, cât și cerințele școlii și ale învățătoarei. LIFE UP ne invită la Start excelent la școală pentru copii și părinți, un seminar interactiv pentru părinți.

LECȚII INTERACTIVE

10

Ici, les enfants jouent en français ! Lecții amuzante și interactive pentru copii de 3-10 ani. Cântăm, țopăim, ne jucăm, citim povești! Totul în franceză! Grupele mari lucrează după o metodă de pregătire pentru testele DELF Prim, accentul se pune pe pronunție, ascultare și înțelegerea limbii franceze, învățăm primele reguli de scriere și completăm ora cu jocuri care îi încurajează pe copii să vorbească în franceză. START 12 OCTOMBRIE!

PROIECT DE IMAGINAȚIE AUGMENTATĂ

11 Noile tehnologii aduc viitorul mai aproape ca niciodată. Ba chiar am putea spune că el a devenit prezent și influențează deja modul în care citim și ne raportăm la cărți. Prin noua carte semnată de Carmen Tiderle, „Selfie cu elfii”, Editura Vellant aduce tehnologia și cartea împreună, creând o nouă experiență de lectură prin intermediul realității augmentate. Elfii mici și elfii mari sunt convocați în data de 12 octombrie, la Cărturești Verona, începând cu ora 11:00, la lansarea volumului.

Evenimente Kid-Friendly Weekend 12-13 Octombrie fb

DUMINICĂ

13 OCTOMBRIE 2019

TEATRU

12Celebra poveste de Ion Creangă Prostia Omenească s-a conturat la Teatrul Coquette într-un spectacol plin de umor, și năzdrăvănii. Când inteligența lipsește cu desăvârșire la unii, își face loc năstrușnicia la alții. Spectacolul este plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copii vor învăța că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, care trebuie cultivată. Vom vedea că povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.

ATELIER

13Te provocam sa descoperi inghetata la minutSanatoasa, pentru ca este doar din fructe. Proaspata pentru ca o preparam pe loc. Delicioasa pentru ca o fac micutii pas cu pas. Gustoasa pentru ca o servim in echipa, cu dragoste, alaturi de vorbe dulci. Cea mai sanatoasa, rapida si delicioasa inghetata, asteapta sa fie pregatita si servita in familie, duminică la Mami, vreau inghețată!, un atelier de inghețată naturală la ShoShon.

DANS

14 ECSTATIC DANCE – o calatorie care te poate transforma – facilitata de DJ TIKKI MASALA (GOA, INDIA). Celebram, exploram si ne vindecam prin dans! + Body art / Ora in comunitate / Potluck vegan. Patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care Ecstatic Dance iti ofera prilejul sa simti…
• energia hranitoare si eliberatoare a dansului
• conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti
• increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare
• vitalitatea pe care o primesti prin miscare complexa si creativa

13 octombrie in istorie

EXPOZIȚIE

15

Muzeul Național Tehnic Prof. Ing. Dimitrie Leonida ne invită la o expozitie cu machete de trenuri, cladiri feroviare, camioane, masini si alte anexe, prezentate pe o diorama functionala, dar si in vitrine ca exponate statice la diverse scari. Expozitia va avea loc in sala de expozitii temporare din cadrul muzeului.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU