Cele Mai Interesante Evenimente pentru Copii la Bucureşti în Weekend 25-26 Martie

Selecţie bogată de evenimente pentru copii şi părinţi la Bucureşti pentru weekendul 25-26 martie. Rezervă-ţi din timp locul la activităţi.

Nu uita că vremea va fi plăcută şi plină de soare sâmbătă, în timp ce duminică şansele de ploaie sunt destul de mari.

Evenimente pentru Copii în Weekend 25-26 Martie vremea
meteoblue.com

 JOI 

23 MARTIE 2017

Cum să susții încrederea în sine a copilului tău!

Vino astazi de la 18.30 la atelierul cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®, pentru a afla cum ne poate ajuta metoda ESPERE in comunicarea cu copiii. Vei descoperi cum să îţi sprijini copilul pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial. 

Vei învăţa cum să faci faţă provocărilor pe care copilul tău ţi le lansează în fiecare zi: are 1000 de dorinţe, face crize, se comportă nepotrivit, nu are încredere în el, nu vrea să comunice, pentru a da doar câteva exemple.

◉ TEATRU

 • Joi si vineri, Teatrul Ion Creanga te invita la Spectacolul de teatru despre perceptie pentru copii 0-3 ani, Pernuta somnoroasa.

◉ LANSARE DE PRODUS

 • S-a lansat programul Mama, lapte! Învaţă cum să alăptezi copilul natural şi fără dureri. Oltea Tudose, coach de conectare autentica, iti impartaseste pas cu pas experienta de alaptare cu copiii ei, in care a reusit sa treaca peste dureri, frici si blocaje, ajungand sa ii alapteze natural si cu incredere.


 VINERI 

24 MARTIE 2017

EVENIMENTE PENTRU PARINTI

◉ TEATRU

 SÂMBĂTĂ 

25 MARTIE 2017
Evenimente pentru Copii în Weekend 25-26 Martie

ATELIERE

ATELIER PENTRU PARINTI

SPECTACOL

◉ TÂRG

Citeşte şi: Îi e Frică de Întuneric? Ce Soluții Ai pentru a-l Ajuta

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 25 MARTIE


 RECOMANDĂRI 

 CONFERINŢĂ PENTRU PĂRINŢI

 • Ai un copil mofturos? Vino pe 1 Aprilie la conferinta despre copii mofturosi sustinuta de Crina Coliban, „Femeia-care-ii-face-pe-copii-sa-manince”Vei afla cum ajung copiii sa evite sau sa refuze mancarea, cum sa traduci mesajele pe care copiii le comunica in timpul mesei si vei primi instrumente de lucru cu copiii mofturosi.

 CURS

Citeşte şi: Cele Mai Interesante Case Mobile pentru Ieşiri cu Familia în Natură

 DUMINICĂ 

26 MARTIE 2017
Evenimente pentru Copii în Weekend 25-26 Martie

 TEATRU

 • Te invitam sa învățăm Tainele magiei cu Titus Magicus. Spectacol de magie pentru copii la Mansarda Lente.

 • Salina by ABC ne invită la piesa de teatru „Scufița Roșie”, o piesă oferită în colaborare cu prietenii de la Teatropolis Junior.
 • Apollo111 Teatrul ne invită la Tărâmul din Globul Fermecat, o aventură plină de magie, pe tărâmul unde florile si animăluțele vorbesc. Un spectacol pentru copii, care le va aduce aminte și părinților că totul e posibil atunci când crezi în magie.

 • Spectacole pentru copii la Casuta Aventurilor in fiecare weekend! In aceasta duminica, va invitam la Ursul pacalit de vulpe!

 • „Muzicanții din Bremen” face parte din seria de spectacole pentru copii la Teatrul Coquette, o poveste despre speranța și prietenie, spusă pentru cei mici.

SPECTACOLE

 • Nu rata spectacolul-atelier pentru copii de 1-6 ani Aventurile unui fir de nisip, realizat de Tapusele dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Anamaria Constantin Lembrău.

 ATELIERE

 • Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin joaca!

 ATELIER PENTRU PĂRINŢI 

 • Atelier aplicat pentru parinti si educatori cu Oana Moraru. Atelierul „Copiii sub 6 ani” cuprinde exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri! O șansă pentru a începe devreme, inspirat și informat, dezvoltarea conștientă a celui mic.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 26 MARTIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU