Cele Mai Interesante Recomandări de Weekend 23-24 Martie @ București

Vezi recomandările noastre de ateliere, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București în weekendul 23-24 martie.

OK!

Știai că expresia expresia americană OK s-a folosit pentru prima oară pe 23 martie 1839 în cotidianul „Boston Morning Post”? Acronimul se referea în mod ironic la termenul „oll korrect”, transcriere deliberat greșită expresiei „all correct” și adresată unui alt cotidian al vremii, Providence Journal.  

Weekend de vis!

vremea la bucuresti 23-24 martie

SÂMBĂTĂ

23 MARTIE 2019

SPECTACOLE

1

Salina by ABC vă invită să călătorim împreună în țările lumii, să cântăm și să dansăm, să descoperim tradiții și obiceiuri specifice. Dansul evantaielor, imnul prieteniei, dansul florilor sunt doar câteva coregrafii pe care cei mici le vor descoperi la evenimentul magic Călătorie în Jurul Lumii.

ATELIERE

2Va asteptam cu mare bucurie, inconjurati de veselie la Laboratorul de zambete la ShoShon impreuna cu Profesorul Crazzy! Sâmbătă Experimentam Aurora Boreala si VulcanulAvem in recuzita sticlute, eprubete, substante colorate si experimente minunate. Laboratorul de zâmbete este un Laborator Adevarat, in care fiecare copil devine MAESTRU IN EXPERIMENTE ISTETE.

3Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici reprezintă o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucru în echipă.

4Ce activitate ii poti oferi copilului care ii ramana in memorie, sa exclame de surprindere „waaw, supeer!”? Dar pentru voi, oamenii mari? ShoShon organizeaza Ice Age Show, un atelier spectacol unde sunt invitati atat copiii cat si oamenii mari ai copiilor pentru a se bucura in familie, de o seara misterioasa si spectaculoasa. Fiecare doritor va putea experimenta, fie ca este copil, fie ca este adult.

5Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 23 martie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Nisipul kinetic se scurge printre degete ca prin magie, fara sa fie ud. Rosu sau albastru, mov sau galben, cu gliter sau fara gliter. Iti poti face culoarea dorita de nisip kinetic si il vei lua acasa intr-un recipient ermetic. Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!


RECOMANDARE

Petrecere aniversara Family Building
5 aprilie 2019 – 7 aprilie 2019 | Pensiunea Orzan | Moieciu de Sus

Vã invitãm sã aniversãm împreunã 3 ani de Family Building, 3 ani plini de fericire pentru copiii și mândrie în sufletul parinților, 3 ani în care distracția și creativitatea au atins cote maxime datoritã vouã în special. Acest eveniment va fi cu totul și cu totul special și fiecare dintre voi poate sã propunã unul dintre jocurile și activiãțile pe care le-am fãcut împreunã și care v-au adus bucurie în suflet sau un zâmbet pe buze. Bineînțeles cã vom pregãti și noi câteva activitãți surprizã.

VEZI DETALII

*

ROBOTICĂ ȘI CONSTRUCȚII

Atelierele de Robotica si Constructii cu Piese LEGO® EduBricksAtelierele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese LEGO® și știință. Cursurile constau în diverse proiecte specifice fiecărei vârste ce folosesc elemente din știință, matematică, fizică, mecanică, literatură, robotică și programare. La fiecare ședință se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viață cu ajutorul tehnologiei. Data de începere a cursurilor este 6 aprilie 2019.

VEZI DETALII


ATELIER

6 De cate ori nu ne-am surprins copilul ca e distrat si cu capul in nori pe strada? Copiii de pana in 6-7 ani invata prin observare si imitare. Invatarea eficienta la copilul mic este cea in care este lasat sa observe si sa imite comportamente. Este exact abordarea atelierului Mergem cu Zebra prin Oraș, un exercițiu eficient de coborât capul din nori pe trecerea de pietoni pentru copii de 3-6 ani.

TEATRU

7Teatrul Coquette va asteapta la Greierele si Furnica, un spectacol pentru copii de 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici. Este Greierele chiar atat de lenes cum se spune, sau poate ca “munca” lui este muzica?

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 23 MARTIE


Ateliere de japoneză pentru copii 4-6 ani
Lexigo Language Boutique

 30 MARTIE 

Konnichiwa. Vă propunem o nouă serie de ateliere de japoneză pentru cei mici. Începând din 30 martie, ne întâlnim în fiecare dimineață de la ora 9.00. Sunt bineveniți toți copiii între 4 și 6 ani. Dar nu-i bai dacă printre curioși vor fi și copii un pic mai mari. Le propunem o metodă de predare interactivă, adaptată vârstei, bazată pe jocuri, joc de rol, cântece, fișe cu jocuri, materiale video și audio etc. Noțiunile de cultură și civilizație nu vor lipsi; ele vor fi prezentate într-o formă interesantă pentru copii și combinate cu elemente de vocabular.

VEZI DETALII


DUMINICĂ

24 MARTIE 2019

ATELIERE

8Va asteptam cu mare bucurie, inconjurati de veselie la Laboratorul de zambete la ShoShon impreuna cu Profesorul Crazzy!  Duminică facem Experimente cu Magneti si  Magnetism.  Avem in recuzita sticlute, eprubete, substante colorate si experimente minunate. Laboratorul de zâmbete este un Laborator Adevarat, in care fiecare copil devine MAESTRU IN EXPERIMENTE ISTETE.

SPECTACOLE

9 Clubul Miruna ne invita la Aventurile bunicutei Julieta spectacolul de ventrilocie realizat de Crina Zvoboda, artistul ventriloc care a incantat publicul la “Romanii au talent”. Este un spectacol plin de umor, inedit si 100% interactiv. Romeo Aluna si Bunicuta Julieta le vor oferi copiilor o portie zdravana de ras. Atat copiii, cat si parintii, vor avea parte de o experienta cu adevarat diferita si speciala. Veniti sa va bucurati de cel mai nou gen de divertisment de la noi din tara – VENTRILOCIA!

10 Momolino vă invita la Ziua în care a fugit somnul, un spectacol muzical de poveste, dinamic, calin, jucăus si cu multă muzică, care reface echilibru firesc al ritualului de seară, alină și vindecă. Este potrivit pentru toti părintii care nu mai stiu cum să isi adoarmă copiii, si recomandat copiilor de la 3 la 7 ani care nu mai știu cum să își adoarmă părinții.

EXERCIȚII DE ECHILIBRU

11 Iti doresti un copil curajos, indemanatic, indraznet? In mod cert! La fel de cert este si ca NU iti doresti ca micutul tau sa fie neindemanatic, lent in miscari, impiedicat sau cu dificultati de concentrare. Joaca pe placile de echilibru ToyBoard, in programele de dans si joaca FlaminGo Gym, atinge tocmai aceste obiective. Vino la Baby FlaminGo GYM doar la ShoShon pentru grupa 1-3 ani – sedinte de dezvoltare motorie, coordonare si concentrare.

Îți recomandăm: Top 2018! Cele Mai Citite Articole pe Blogurile de Parenting din România

JOACĂ LA OCC

12 Hai la joacă la Opera Comică pentru Copii! E gratuit 🙂 Pentru vă bucura din plin de vremea plăcută, Opera Comică pentru Copii vă invită în Grădina OCC, locul perfect pentru a petrece timp împreună cu familia. Jocuri în aer liber, ateliere de creație, board games, Aventura Park, foto corner, food court și multe surprize vă așteaptă la Primăvara jocurilor!

FESTIVAL DE FILM
13 Până duminică are loc la București cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania. În 2019 marcăm 30 de ani de la Revoluția care a încheiat dictatura lui Nicolae Ceaușescu în România, dar și de la căderea Zidului Berlinului, sau de la primele alegeri libere din Cehoslovacia și Polonia. În consecință, acești 30 de ani de democrație în România și în Europa de Est reprezintă tema principală a celei de-a 12-a ediții a festivalului One World Romania.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 24 MARTIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU