Central Park Wine Festival 2021 | Cluj-Napoca

26-29 August 2021
Cluj-Napoca

A treia ediție a celui mai mare festival de vin în aer liber din România se întoarce în orașul tău de suflet. Cluj-Napoca va găzdui la finalul verii un eveniment care reunește în Parcul Central zeci de crame și mii de etichete de vinuri românești și internaționale.

Show de Live Cooking, muzică live, zonă pentru copii și workshop-uri, toate acestea vor colora atmosfera timp de 4 zile.

Unde? Parcul Central “Simion Bărnuțiu” Cluj-Napoca

Povestea vinului se scrie în Cluj-Napoca în 26-29 august! Degustă, învață și bucură-te de cultura impresionantă a vinului alături de toți prietenii.

Partenerii Brothers Fun Club Spațiu educațional – afterschool sunt pregătiți să aibă grijă de toată gașca de pitici la festival – și după!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

După ce în timpul zilei copiii se vor bucura de muuuultă distracție în timp ce tu deguști vinurile excelente din parc, Brothers Fun Club vine cu o super idee – un concept nou care va fi pus în mișcare și la Central Park Wine Festival: PARK YOUR KID!

Un autobuz va fi pregătit să îi ducă pe copii la sediul partenerului nostru, acolo unde – înainte de nani – vor avea parte de o seară frumoasă de filme cu popcorn și veselie. 🥳🥳🥳
PARK YOUR KID, enjoy your wine! ♥️

Detalii Eveniment

Perioada:
26-29 August 2021

Ora incepere:
16:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL