Christmas Tales – 10 ani de Spectacol de Crăciun T-Dance | Cluj-Napoca

Sâmbătă 21 Decembrie 2019
Cluj-Napoca

Acum zece ani urcam visatori, cu ambitii mari si oameni talentati, pe scena primului “Spectacol de Craciun”! 🎄 Azi ne minunam de toate momentele extraordinare care ne-au adus aici ❤️.

Anii au trecut intr-o clipita, iar acum nu sarbatorim doar al zecelea spectacol ci sarbatorim zece generatii diferite de dansatori, zece ani de prietenii, zece ani de evolutie si o echipa de nota ZECE ❤️ 🎉

Daca acum 10 ierni organizam primul spectacol intr-un mall cu un numar limitat de spectatori (si eram extrem de recunoscatori ca putem face asta), acum umplem sali intregi de spectacole cu productiile noastre si ni se umple inimile de emotie si fericire ca IMPREUNA am ajuns aici!

In 21 DECEMBRIE, sarbatorim impreuna cu voi, T-Dance CHRISTMAS TALES Dance Show, in care echipele de incepatori si intermediari, conduse de MADA, OANA, DENIS, ANDRA, ALEXANDRA si CORINA, vor pune in scena povesti induiosatoare de Craciun.

Asadar, fie ca ati fost alaturi e noi la inceput, sau v-ati alaturat pe parcurs, vaasteptam cu bratele deschise sa sarbatoriti cu noi 🙂

★★★ CÂND? ★★★

SÂMBĂTĂ – 21 Decembrie, orele 14:00 – 16:00

★★★ UNDE? ★★★

Casa de Cultură a Studenților @ Cluj-Napoca

★★★ BILETE ★★★

🎟 CLICK pe link: http://bit.ly/TDanceChristmasTales

📣 Info: 0757 111 001 | www.tdance.ro | [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Decembrie 2019

Program:
13:00 - 15:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL