Cina cu Jody Pawel. Eveniment pentru parinti

Vineri 21 Februarie 2014

Stam de vorba cu Jody Pawel inainte de conferinta, despre copii, relatii, viata si nu numai

mansarda-199x300Odata ce am devenit parinti, printre lucrurile pe care le cam le punem “in cui” se numara si momentele de socializare si relaxare cu prietenii. Si culmea, atunci cand reusim sa ajungem sa ne intalnim, terminam prin a discuta de cele mai multe ori… tot despre copii.

Noi va propunem sa facem un mix din toate acestea, intr-un cadru cald, prietenos si intim, cu muzica buna pe fundal, foc de lemne la semineu, o cina gustoasa si sanatoasa, asezonate cu ceaiuri minunate si un pahar de vin (sau mai multe) de calitate. Daca mai adaugam in reteta si prezenta lui Jody Pawel si toate conversatiile si povestile care se vor naste, avem toate ingredientele pentru o seara pe care sa o purtati cu voi mai departe.

Astfel, va invitam sa veniti si voi alaturi de noi, in Mansarda, sa o cunoasteti si sa stati de vorba cu Jody inainte de conferinta, despre copii, relatii, viata si nu numai, vineri 21 februarie, pe la orele 18:30 trecute fix

Gazdele ne promit  deserturi delicioase de la Cofetaria Armonia, vin bun de tot de la cramele Corcova, o sesiune de live cooking vegetarian style cu influente orientale condusa de  Venera Popa si Mira Loghin.

Momentul artistic al serii si muzica vor fi asigurate de actorul Alex Stefanescu care ne va oferi un recital de poezie care sa ne incante sufletul si mintea.

Pretul este de 150 RON de persoana, va puteti inscrie utilizand formularul de pe pagina de inscrieri, si daca alegeti sa participati si la cina si la toata conferinta sa stiti ca avem un pret special pentru acest pachet: 490 RON

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 21 Februarie 2014

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Mansarda

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Prof Ion Bogdan nr 2A

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL