Cine vrea să meargă la Polul Nord. Spectacol de Iarnă Pam Pam

Sâmbătă 14 Decembrie 2019
București

Trupa de teatru muzical-educativ pentru copii PAM PAM vă invită pe 14 DECEMBRIE la Sala Dalles, începând cu ora 11:00, la cel mai frumos spectacol de iarnă: „Cine vrea să meargă la Polul Nord?“

Pia, Vio şi Kito, cele trei personaje PAM PAM, aduc în scenă o poveste originală, interpretată live, care are rolul de a stimula imaginația și creativitatea micilor spectatori. O oră magică în care copiii vor descoperi frumusețea Crăciunului prin cântec si dans, un spectacol intercativ despre serbările iernii în diferite țări ale lumii.

Spectacolul pornește de la curiozitatea celor trei prieteni, care se bucură de zăpadă si se hotărăsc să călătorească spre Polul Nord, pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun. Prima lor oprire este în Rusia pentru a-l vizita pe Ivan – amicul lui Kito. De aici mai departe aventura prinde din ce în ce mai multă culoare. Cei patru vizitează continente și tări diferite, află tradițiile și obiceiurile specifice locurilor, călătoresc muzical, cântă și danseaza, fascinându-i pe micii spectatori care exersează coregrafii simple și amuzante.

Surpriza finală este, bineînțeles, întâlnirea cu Moș Crăciun și Crăciunița! Moș Crăciun sosește pe scenă spre încântarea tuturor și se alatură prietenilor săi dansând împreună Imnul de iarnă.

„PAM PAM este un proiect educațional interactiv care își propune să aducă copiii și părinții împreună în sala de spectacol, să îi familiarizeze cu conceptele de teatru, muzică și dans, să îi învețe atât despre tradițiile, cultura și obiceiurile altor popoare, cât și despre valorile fundamentale în viață“, spune Daniela Toma, producătorul şi iniţiatorul proiectului PAM PAM.

REGIZOR: Corneliu Reu
DISTRIBUȚIE: Georgeta Nedelcu, Gabriela Marin, Filip Popa, Vlad Ianuș/Răzvan Dragu
MUZICA: Vlad Mihalache
COREGRAFIA: Rodica Ghiță
PRODUCȚIA: Daniela Toma

Întreaga regie, scenografie, coregafie a spectacolelor PAM PAM sunt gândite să se plieze într-un mod atractiv vârstei micilor spectactori şi în acord cu mesajul transmis prin scenariu. Scenariile spectacolelor sunt inspirate din viaţa cu zi cu zi a copiilor şi aduc elemente ancorate în realitatea lor, având loc o punere în scenă a unor situaţii concrete în care învaţă să se comporte şi să reacţioneze.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

DETALII https://www.facebook.com/events/3045386778811239/


EVENIMENTE TRECUTE –  DECEMBRIE 2018

Cei trei prieteni vor pleca în jurul lumii pentru a descoperi modul în care copiii din alte țări sărbătoresc iarna. Vor afla astfel despre tradițiile de Crăciun ale altor popoare, ce mănâncă, cum împodobesc bradul, ce jocuri joacă și care este numele lui Moș Crăciun în limba lor.

☃Am pregătit un decor de iarnă și am compus o serie de melodii speciale, colinde cu influențe naționale și internaționale. Fiecare cântec este însoțit de o coregrafie simplă și dorim ca împreună să ne bucurăm la spectacole prin cântec și dans.

🎅 SURPRIZA FINALĂ? MOȘ CRĂCIUN sosește pe scenă!

✴Preț bilete: 35 Ron/persoană.
LOCURILE SUNT LIMITATE!✴
➡Achiziționare bilete: https://goo.gl/ytXDxK

Abia așteptăm să vă întâlnim și să ne pregătim cu toții de sosirea fulgilor de nea și întâmpinarea Moșului!

Unde? Sala Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18

46485923_1159200337573336_4152185759694061568_n

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL