Coloreaza-ti emotiile cu noi. Atelier Dezvoltare Personala Copii 2-9 ani

11:00 - 12:30
19-20 August 2017
București

Intense Psychology organizeaza Atelier de Dezvoltare Personala pentru copii 2-4 ani si 5-9 ani. „Coloreaza-ti emotiile cu noi” . Echipa noastra va ofera modalitati noi de a va stimula cresterea armonioasa a copilului dv pe plan emotional si comportamental. Aici sunt introduse tehnicile cognitiv-comportamentale si ludo-terapeutice intr-o maniera personalizata pentru fiecare copil.

„Coloreaza-ti emotiile cu noi” isi propune dezvoltarea abilitatilor constiintei de sine, creativitatii, interactiunile acceptabile din punct de vedere social cu ceilalti, dezvoltarea competentelor sociale prin interactiune cu grupul. In cadrul atelierului, piticii vor fi stimulati sa-si dezvolte reglarea emotionala si raspunsurile comportamentale sociale pozitive pe care le vor gasi prin jocurile terapeutice indrumati de zanele noastre intens de roz.

Babita Ana-Cristina.


Este fondatorul Intense Psychology, unde si-a creat in jurul echipei idei si proiecte minunate. Ana este evaluator si terapeut ABA, psiholog clinician cu drept de libera practica in regim de supervizare si trainer in relatii socio-emotionale. De asemenea, a mai colaborat cu Ultra Psighologie, revista internationala de psihologie, unde s-a remarcat prin articole precum: Terapia ABA si cum se utilizeaza in cadrul terapiei, ce sunt copiii speciali , cum ne comportam cu ei si cum reactioneaza acesta.

In plus, Ana isi doreste sa aduca o noua viziune de constientizare in viata si comportamentul omului prin premiza : Asculta-Intelege-Aplica-Creeaza si integreaza : „Copiii nu sunt singurii care cresc. Si parintii cresc. Tot asa cum noi neprivim copiii, sa vedem ce fac cu vietile lor, tot asa ne privesc si ei pe noi, sa vada ce facem noi cu ale noastre.”
Ana s-a remarcat prin spiritul jovial, deschis catre ceilalalti, prin siguranta emotionala pe care o poate oferi unui copil si implicit, parintelui sau oamenilor din jur.
Motto-ul echipei este impregnat in activitatea noastra: „Impreuna putem face lumea mai buna!”

Facilitatori:

Sara Al-Kabbani
Este psiholog clinician, sub supervizare,specializata in terapie ABA cu practica in autism si in alte tulburari de dezvoltare a copilului , utilizeaza tehnici si proceduri ABA PERSONALIZATE pentru a consolida abilitati functionale,comportamentale si emotionale ale copiilor „speciali”. De asemenea, Sara a colaborat cu diferite centre atat ca terapeut cat si ca shadow in institutiile private. Ceea ce ne place la ea este ca are atitudinea pozitiva, pregatita in terapia cu copilul stabilind inca de la inceput o relatie autentica, fapt ce va influenta in bine progresele preconizate.
“Ca sa-l calauzesti pe copil pe calea pe care trebuie s-o urmeze,calatoreste tu mai intai pe ea.” (Josh Billings)

Madalina-Alexandra Popescu


Madalina – Alexandra a finalizat studiile masterale in Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si familiei. In acelasi timp este Psihoterapeut Integrativ sub supervizare. Mada ofera o prezenta blanda, creativa, colaborativa si lipsita de critica. Mada are experienta ca terapeut ABA de 2 ani si a fost implicata in activitati de voluntariat care sustin si promoveaza dezvoltarea scolara, sociala si emotionala a copiilor, dar si suport pentru familiile acestora.
Mada este oglindita in aceste cuvinte: Ce le faci copiilor, aceea vor face ei societatii. (Karl Menninger)

Impreuna, vom parcurge urmatoarele teme pentru grupa de varsta (5-9 ani):


1. Ce gandesc despre mine ? Hai sa ne cunoastem !
2. Jocul cu emotiile
3. Desenul familiei vrajite – Creativitate
4. Ia o pauza. Gandeste-te. Decide. (Desenul cu semaforul)
5. Jocul cu plastilina / Crearea personajului ideal definitoriu pentru echipa.

De asemenea, in grupa mica (2-4ani) vom parcurge urmatoarele teme :
1. Joc de cunoastere ,
2. Joc de competitie,,Cine ajunge primul la start”
3. Mima din povesti /ghiceste ce scrie in cartonas
4. Dans/Coregrafie/Muzica

La final, ne vom distra si ne vom juca de-a ghicitul fructelor si vom alcatui propria reteta alaturi de Dulce pentru suflet care ii va surprinde pe micutii nostri si cu alte bunatati.

Investitia:

Atelierul costa 80 RON.
Cel mic va pleca de la noi cu o imagine pozitiva despre persoanele care il inconjoara, isi va cunoaste resursele, va invata sa se stapaneasca emotional, va exersa interactiunile sociale pozitive si nu in ultimul rand se va distra.

Inscrieri la : +40720.939.638, sau mesaj privat pe Psiholog Ana Cristina Babita si Intense Psychology

Mail: [email protected].com

Locurile sunt limitate: 10-12 pitici. Inscrierile se pot face pana pe 11.08.2017.

Sponsori:

Emanuel Valcea, arhitect urbanist a contribuit la definirea imaginii evenimentului.
Dragos Zaharia, fotografii artistice,in timpul atelierului si la roll-up.
Dulce pentru suflet,prajituri BIO,fara coloranti(baby friendly).

Ne vedem la atelier! Impreuna putem face lumea mai buna!

#Kid Friendly

Detalii Eveniment

Perioada:
19-20 August 2017

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL