Concurs de catarat pentru copii la One Move Climbing Club

17:00:00 - 17:00:00
Vineri 19 Iunie 2015
Timisoara

 

In curand incepe vacanta mult asteptata. O intampinam cu un concurs de catarat pentru copii!

scoala_de_catarat_concurs timisoara

Când? Vineri 19 Iunie, începând cu ora 17:00

Unde? One Move Climbing Club, Timisoara, Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 5, et. 2

Vom amenaja 10 trasee, tiroliana, vom oferi premii și multă distracție.

Sala de escalada bloc (bouldering) One Move este prima si singura sala de escalada bloc din Timisoara. Inaltimea maxima a panoului este de 5 m iar suprafata desfasurata este de 170 m2. Panoul are o structura complexa : fete verticale, fata cazuta, surplomba de 30 cu iesire pe fata cazuta, surplomba de 45, tavan etc.Permanent in sala sunt amenajate si marcate in jur de 50 de trasee de toate dificultatile, de la nivelul incepator pana la nivelul cel mai inalt, adevarate proiecte chiar si pentru cataratorii consacrati. In sala sunt organizate, periodic, concursuri destinate atat membrilor si abonatilor One Move cat si concursuri de nivel national la care participa cei mai buni cataratori din Romania.Ce este bouldering-ul ?

Este catarare pe bolovani sau structuri artificiale nu foarte inalte, in care, spre deosebire de escalada, nu se mai folosesc coarda, buclele si hamul pentru asigurare. Echipamentul pentru bouldering nu este foarte complex: papuci speciali de catarare, saculet cu magneziu, periute pentru curatat prizele si o saltea de aterizare care sa atenueze caderile.

De ce bouldering ?

Pentru ca este cea mai pura, spectaculoasa si mai complexa forma de catarare. Pentru ca iti dezvolta o serie de aptitudini : forta, concentrare, dinamism, control, tehnica, imaginatie.

Este un sport care te pastreaza in forma, fizic si psihic. Un sport care te impinge sa vrei mai mult. Este o forma de exprimare, un mod de viata, care te poate reprezenta. Poti sa practici acest sport si la 5 ani si la 70 de ani, varsta nu e un obstacol. Este un mod placut de ati petrece timpul cu prietenii sau cu oameni noi, care mai tarziu iti vor deveni prieteni. Este un sport unde performanta depinde doar de tine iar reusitele se sarbatoresc cu prietenii.

Pentru că școala e pe terminate și vacanța bate la ușă, vă așteptăm să sărbătorim cum se cuvine la concursul de cățărat pentru copii!

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 19 Iunie 2015

Program:
17:00:00 - 17:00:00

Orasul:
Timisoara

Detalii Locație

One Move Climbing Club

Oraș:
Timisoara

Adresa:
Splaiul Nicolae Titulescu 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL