Crăciun de Poveste by Lightning Christmas @ Timișoara

06-07 Decembrie 2018
Timisoara

Pentru mulți dintre noi un #CrăciunDePoveste înseamnă momente frumoase petrecute alături de cei dragi în jurul unui brad împodobit frumos, lângă un șemineu din care pocnesc scântei de lumină, îmbătându-ne cu mirosul proaspăt de cozonaci în așteptarea lui Moș Crăciun.

Însă pentru copii din Orfelinatul Timișoara, un Crăciun de Poveste nu înseamnă nimic altceva decât o zi obișnuită în care se au unul pe celălalt. Un brad împodobit și cadouri sub el pentru fiecare în parte, e mai mult decât un vis frumos la care împreună putem să ii dăm viață.

Ajută-ne și tu să le oferim celor 51 de copii din centrele familiale un Crăciun de poveste, un Crăciun magic. Donează jucării, dulciuri, rechizite, cărți de colorat și chiar decorațiuni de Crăciun. Echipa Lightning Christmas va decora centrul din Freidorf și va împacheta cadourile trimise de voi pentru ca cei mici sa simtă magia și bucuria Crăciunului.

Cei dornici să contribuie, ii rugăm să ne contacteze în perioada 20 Noiembrie – 7 Decembrie pe pagina noastră de Facebook, pe adresa de email: lightni[email protected] sau la numărul de telefon: 0724 946 130.

Împreună, pentru un Crăciun de Poveste!

Detalii Eveniment

Perioada:
06-07 Decembrie 2018

Ora incepere:
11:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL