Crăciunul Jucăriilor. Musical Teatrul Muzical Ambasadorii 2-12 ani

10:45 - 11:40
Marți 21 Decembrie 2021
București

Oare ce-ar fi Crăciunul fără jucării?

Povestea noastră se petrece vara, în atelierul lui Moș Crăciun, în care piticii, elfii și zânele lucrează la fabricarea jucăriilor care vor fi dăruite copiilor la iarnă, de către Moș Crăciun. În timp ce Moșul se relaxează la piscină, jucăriile fac grevă, nemulțumite de felul în care copiii se poartă cu ele și nu mai vor să plece din atelier. Ca să le liniștească, moșul găsește un mod de a le aduce lor, jucăriilor, în dar câțiva copii, astfel încât ele să vadă că există mulți copii buni și frumoși, cu care e o bucurie să te joci. În același timp, copiii realizează cât de importante sunt Cărțile și ce mare bucurie este să citească povești din ele.

Mesajul principal al spectacolului este îndemnul ca cei mici să se apropie mai mult de lectură, pentru că doar prin cultură vor deveni „oameni mari”.

„𝐶𝑟𝑎̆𝑐𝑖𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑗𝑢𝑐𝑎̆𝑟𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟” 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑎𝑐𝑜𝑙 𝑜𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛𝑎𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖, 𝑜 𝑐𝑜𝑚𝑒𝑑𝑖𝑒 𝑠𝑐𝑟𝑖𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑖 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑖 𝑠𝑐𝑟𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖 𝑟𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖 𝑑𝑒 𝑆𝐹, 𝐷𝑎𝑛 𝐷𝑜𝑏𝑜𝑠̦. 𝑀𝑢𝑠𝑖𝑐𝑎𝑙 𝑎 𝑑𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑜𝑑𝑎𝑡𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛𝑎𝑙𝑒 𝑎𝑙𝑒 𝑙𝑢𝑖 𝐴𝑑𝑟𝑖𝑎𝑛 𝐷𝑎𝑚𝑖𝑛𝑒𝑠𝑐𝑢, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑓𝑎̆𝑐𝑢𝑡 𝑑𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑐𝑜𝑚𝑒𝑑𝑖𝑒 𝑢𝑛 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑎𝑐𝑜𝑙 𝑚𝑢𝑧𝑖𝑐𝑎𝑙 𝑝𝑙𝑖𝑛 𝑑𝑒 𝑎𝑟𝑚𝑜𝑛𝑖𝑒, 𝑐𝑢𝑙𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑠̦𝑖 𝑢𝑚𝑜𝑟, 𝑐𝑢 𝑢𝑛 𝑚𝑒𝑠𝑎𝑗 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑓𝑟𝑢𝑚𝑜𝑠 – 𝑎𝑐𝑒𝑙𝑎 𝑐𝑎 𝑐𝑒𝑖 𝑚𝑖𝑐𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑎𝑝𝑎̆ 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑖𝑡𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡. – Daniela Nane, regizor.

Scenografia spectacolului este creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia a fost gândită de Andrei Dogaru.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Distribuția:
Silviu Alexandru Mihăilă ( Moș Crăciun)
Natalia Dragomir (Mingea)
Bogdan Șerban (Robotul)
Jennifer Dumitrașcu (Cartea)
Ioana Iordănescu ( Păpușa)
Silvia Ionașcu (Elf)

Baletul TMA: Alexandru Mălăeru,Monica Andreea Cuhartz, Ana Mihai, Carmen Mărgărit, Doru Farmazon, Claudia Iagăr, Remus Tegzeș, Octavian Iuga, Silvia Ionașcu

Copiii: Nicolae Pavlu, Natalia Pavlu, Bianca Drăgănescu, Teodora Boboc, Rareș Chirtop, Liviu Nicolai, Maria Blaj, Maria Leca, Natalia Anghel, Maria Preda, Kira Badeca, Sofia Badeca, Anisia Vișan, George Bușcă, Ilinca Anorocioaei.
Biletele pot fi achiziționate online sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile).

Durata spectacolului: 55 min
Categoria de vârstă: 2-12 ani
Partener oficial: Negro 2000

Având în vedere reglementările legale recent aprobate, accesul la eveniment se va face cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului. Participarea este permisă doar pentru:
– persoanele vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 48 de ore,
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală se realizează prin intermediul certificatului digital cu cod QR, printat sau în format electronic,care va fi scanat de organizator prin aplicația mobilă de verificare.
Copiii cu vârsta de până în 12 ani sunt exceptați de la măsurile de obligativitate a testării și prezentării certificatului verde.
Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

266350295_1348283972287762_2989094535311838268_n

Detalii Eveniment

Data:
Marți 21 Decembrie 2021

Program:
10:45 - 11:40

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL