Cream. Invatam.Ne distram. Atelier Art&Crafts

10:30:00 - 12:00:00
Sâmbătă 02 August 2014

Top Children și Luna Cafe & Bistro vă așteaptă să descoperiți Lumea Atelierelor!

Fără îndoială, copilul tău are nevoie de curiozitate și creativitate pentru a se dezvolta! Plecând de la diferite materiale și obiecte care există deja în jurul nostru, dar pe care nu le mai folosim (hăinuțe vechi, cartoane, sticle, cârlige de rufe), creăm noi obiecte interesante și extrem de frumoase. Urmărim împreună cu cei mici linii, volume, culori, efecte. Ne jucăm cu materiale și texturi, cu lumini și umbre, combinăm culori, realizăm modele și trecem, pas cu pas, prin inedita lume a creației.

Atelierele sunt susţinute de echipa Top Children, specialiști în jocuri și programe educative pentru copii.

Copiii vor învăța să construiască lucruri cu propriile mâini, să se implice alături de ceilalți, să ajute, să modeleze, să îmbine, să creeze.

Vă aşteptăm cu drag, cu spor, cu voie bună, începând din 2 august, de la ora 10.30, la Luna Cafe & Bistro, strada Viitorului, nr. 32. 

Mini-afis LAPrimul atelier: Introducere Art&Crafts, sâmbătă, 2 august, ora 10.30

Descoperim împreună cum sunt create diferite obiecte care ne înconjoară, exersăm tehnici artistice și meșteșugărești, ne jucăm cu materiale, culori, forme și combinații. Un atelier exploratoriu despre diversele materiale și multitudinea posibilităților de întrebuințare. Despre priceperea care schimbă lucrurile obișnuite în adevărate opere de artă. Copiii exersează: tehnici de decupare, lipire, desen, colaj, noțiuni de estetică și spațialitate, combinarea de materiale diferite. Proiect: Orașul meu. Machetă realizată prin tehnici de sculptură 3D și colaj.

Durata: 1 oră 30 minute

Cost: 35 ron/atelier. Reduceri pentru înscrierea în grup sau înscrierea la mai multe ateliere.

Detalii și înscrieri: vă puteți înscrie sau puteți solicita un desfășurător complet al atelierelor la adresa [email protected], 0743.402.577

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 02 August 2014

Program:
10:30:00 - 12:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL