Cum consolidam increderea si stima de sine a copiilor

Joi 21 Mai 2015
București

Cum consolidam increderea si stima de sine a copiilor cu ajutorul comunicarii empatice – Atelier de comunicare nonviolenta cu Monica Reu

Limitele sunt importante pentru dezvoltarea unui copil, tine insa de parinti cum sunt acestea stabilite pentru a nu afecta increderea si stima de sine a copiilor. Increderea de sine se bazeaza foarte mult pe parerea, imaginea pe care o avem despre noi, de aceea e necesar sa fim foarte atenti cu copiii, ca prin comportamentul nostru sa nu le fie afectata imaginea despre sine.

Atelierul face parte din Programul de Comunicare Non-Violenta lansat anul trecut de Grădinița Montessori Edu împreună cu Monica Reu şi Gokid.ro, si vine in sprijinul parintilor pentru a cladi o relatie autentica cu copiii lor, bazata pe iubire neconditionata, intelegere reciproca, cooperare si empatie.

 

cum consolidam increderea si stima de sine a copiilor

 

Metoda Comunicarii Non-Violente ne invata cum sa facem o diferentiere clara intre ceea ce observam ca se intampla si interpretarea pe care o dam noi evenimentelor, ne ajuta sa ne definim clar nevoile si sa facem o legatura intre sentimente si nevoi (ale noastre, ca parinti dar si sa-i ajutam pe copiii nostri sa fie atenti la nevoile lor, sa invete sa le descopere si apoi sa gaseasca metode sa le implineasca).

Aceste abilitati pe care le capatam inlesnesc relationarea cu copiii deoarece incepem sa dam importanta conectarii cu copiii nostri si sa renuntam la etichete, la critica si invinovatire. Fiind conectacti la nevoile noastre si ale copiilor, invatam “sa facem fata” crizelor prin empatie, prin confirmarea nevoilor si a sentimentelor copiilor nostri, ceea ce va duce la construirea unei relatii autentice, plina de iubire neconditionata si acceptare.

Mai multe despre aceasta metoda va rugam sa cititi pe site-ul Asociatiei de Comunicare Non-Violenta.

 

Trainer: Monica Reu, fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta

Pret: 70 lei/persoană.

Inscrieri: [email protected] sau telefon: 0728.188.256

Locație: Grădinița Montessori Edu, Str. Mântuleasa nr. 21, Sector 2, București

 

Parteneri si sponsori: Grădinița Montessori Edu, Asociatia de Comunicare Non-Violenta, GokidSolaris

 

Foto: cc licensed ( BY ) flickr photo by Chris & Karen Highland

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 21 Mai 2015

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Gradinita Montessori Edu

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Mantuleasa nr 21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL