Curs de impletit cosite pentru fetite si mamici

11:00:00 - 13:00:00
Sunday 08 June 2014

Curs pentru fetite si mame. Petrece timp de calitate impreuna cu fetita ta.

BluParty şi Irina Latis organizează împreună primul curs de împletit părul pentru fetiţe şi mame, în continuarea atelierului "Cosiţe Urbane cu BluParty", care a avut loc la Muzeul Ţăranului Român în cadrul Târgului de Florii. 

Cosite Urbane cu BluParty

Unde şi când?

Vino în 25 mai şi 8 iunie la ultimele două module! Intervalul orar este 11:00 – 13:00, iar locaţia este la sediul BluParty, pe str. Măgura Vulturului nr. 42, lângă Piaţa Iancului. Nu îţi face griji dacă eşti începătoare sau nu ai venit la primele cursuri, Irina îţi va arăta cu calm şi răbdare tot ce doreşti să înveţi.

Cine susţine cursul?

Sub îndrumarea Irinei Latis, mămicile şi fetiţele lor vor învăţa 12 tipuri de împletit părul pornind de la spic, coadă de peşte, împletitură în şuviţe, cosiţe răsucite şi cascadă, precum şi semnificaţiile acestora în tradiţia românească. 

 
Cum mă înscriu?
 
Pentru înscriere suna la 0769 454 516 sau trimite un email pe adresa [email protected] cu numele si prenumele tău, prenumele fetiţei şi data ei de naştere. Costul unui curs este de 50 lei pentru o pereche mamă-fiică şi se achită la locul evenimentului.

 

 

 

—-
BluParty organizează de 9 ani petreceri pentru copii în Bucureşti. Serviciile includ programe de animaţie, spectacole şi divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locaţiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spaţiilor de joacă şi ateliere de creaţie.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 08 June 2014

Program:
11:00:00 - 13:00:00

Orasul:

Detalii Locație

BluParty

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Magura Vulturului 42

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL