Cursuri de Vară pentru Copii și Adolescenți la EdVenture School

EdVenture School transformă vacanța de vară într-o aventură lingvistică captivantă pentru copii și adolescenți! 🤩

Începând din iulie 2024, copiii și adolescenții sunt invitați la o serie de cursuri captivante de vară: ne vom îmbunătăți engleza prin activități interactive și distractive, vom descoperi lumea profesională prin orientare în carieră și ne vom dezvolta abilitățile de argumentare la clubul de dezbateri.

Descoperă Cursurile de Vară pentru Copii organizate de EdVenture School:

☀️ English Summer for Kids – Clasele 0-4 — În clasă (offline)

English Summer for Kids este un curs de limba engleză distractiv și interactiv, special conceput pentru copiii cu vârste între 6 și 11 ani. Acest curs de vară este împărțit în două grupe: Junior Stars (6-8 ani) și Master Minds (9-11 ani), fiecare grupă având activități adaptate nivelului lor de conoștințe de limba engleză.

Obiectivul cursului este de a menține contactul copiilor cu limba engleză pe timpul verii, oferindu-le o experiență educativă plăcută, dar și eficientă. Prin metode de învățare bazate pe jocuri și interacțiune, cursul stimulează dezvoltarea abilităților de comunicare și ascultare. Copiii vor participa la exerciții ce implică lucrul în echipă și colaborarea, esențiale pentru dezvoltarea socială.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🎯 Career Explorers in English – Clasele 5-8 — În clasă (offline)

Career Explorers in English este un curs inovator de vară, dedicat elevilor din clasele 5-8, care combină învățarea limbii engleze cu explorarea unor meserii fascinante de viitor. Acest curs oferă o oportunitate unică pentru adolescenți de a-și descoperi pasiunile și potențialele cariere, totul într-un mediu interactiv și prin exersarea limbii engleze.

Fiecare săptămână va aduce în prim-plan o nouă categorie de meserii, ajutând cursanții să înțeleagă diferite roluri profesionale și ce înseamnă acestea:

• Meserii care inspiră: scriitor, astronom, artist;
• Meserii care influențează: jurnalist, influencer;
• Meserii care educă: profesor, cercetător.

💬 Debate Club for Teens – Clasele 5-8 — ONLINE

Debate Club for Teens este un curs online captivant și interactiv, conceput pentru adolescenții pasionați de dezbateri și dornici să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Acesta este un curs de vară excelent pentru cei care doresc să-și exprime ideile în mod convingător, să își dezvolte gândirea critică și să poată vorbi în limba engleză în public.

În cadrul acestui curs, vom aborda subiecte relevante pentru lumea de astăzi, precum: mediul înconjurător și schimbarea climei, explorarea spațială, jocurile video, utilizarea social media și multe altele. Aceste subiecte le vor permite copiilor din clasele 5-8 să-și dezvolte gândirea critică și să-și exerseze abilitățile de argumentare.

Află mai multe detalii despre cursurile de vară pentru copii organizate de EdVenture School.

Detalii Eveniment

Perioada:
01 Iulie - 01 August 2024

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL