Înscrieri la Cursurile de Programare și Robotică pentru Copii de 8-13 ani

Wednesday 16 February 2022
București

Pentru a ţine pasul cu evoluţia noilor tehnologii şi pentru a oferi cele mai inovatoare soluţii de educaţie tehnologică pentru copii, vă propunem un nou curs interactiv de programare al roboţilor virtuali, prin simulări şi misiuni gamificate care vor ajuta copiii să însuşească tainele programării în timp ce se joacă.

Copiii au ocazia să înveţe codarea folosind propriul robot virtual, în timp ce işi solidifică şi cunoştinţele de informatică, robotică, STEM.

CURSUL DE PROGRAMARE sI ROBOTICa VIRTUALa CODERZ gokid

CURSUL DE PROGRAMARE ŞI ROBOTICĂ VIRTUALĂ CODERZ®

Cu ajutorul platformei de programare CoderZ® îi invaţăm pe copii să devină programatori calificaţi prin inţelegerea principiilor de programare, de la nivel de începători până la avansaţi prin programarea roboţilor virtuali, printr-o abordare multidisciplinară: programare, robotică, STEM. Copiii sunt atraşi în mod natural de jocurile pe calculator, şi cum ar fi dacă am putea transforma această pasiune a lor într-un proces prin care pot învăța programarea, prin simulări gamificate cu roboţi virtuali 3D, ce simulează experienţe din viaţa reală?

Deoarece programarea poate fi gamificată, copiii de la vârste fragede pot începe să învețe cum să scrie coduri folosind interfețe de codare vizuale. Copiii vor învăța despre roboţi, navigare, senzori și unităţi inteligente, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi, variabile, logică condițională, bucle, blocuri inteligente și multe altele pe categorii de vârste specifice.

De ce CoderZ®:

– concept internaţional inovativ de educaţie tehnologică pentru copii, câştigătoare a numeroase premii nternaţionale în domeniul educaţiei STEM
– o metodă simplă, interactivă si distractivă de a însuşi noţiunile de programare prin misiuni gamificate şi simulări cu roboţi 3D
– abordare interdisciplinară: programare, robotică, STEM.
– limbaj de programare tip block, uşor de reţinut – înţelegerea modului de funcţionare al roboţilor si al inteligenţei artificiale
– incluzivă, încurajează participarea fetelor la activităţile STEM, deschizându-le noi perspective de carieră, contribuind astfel la reducerea decalajului forţei de muncă în domeniile tehnologice
– feedback imediat si evaluare individuală
– dezvoltă abilităţi esenţiale secolului în care trăim (gândire critică, rezolvarea creativă a problemelor, time management, colaborare)
– oferă o bază solidă cerinţelor tehnologice din ce in ce mai ridicate din viaţa reală
– uşor de implementat, e nevoie doar de calculator şi conexiune la internet
– acces permanent la platforma de programare online CoderZ® pe perioada cursului

Cursurile constau in 3 module a câte 8 şedinţe de 90 minute fiecare.

CURSUL CODERZ® CODE FARM gokid

CURSUL CODERZ® CODE FARM

Este un curs interactiv care îi introduce pe elevi în conceptele de bază ale dezvoltării codurilor și roboticii. Elevii vor învăţa să programeze un robot cu funcţii de navigare, senzori și multe altele, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi de mişcare, logică condițională, bucle de repetare, blocuri inteligente și multe altele. Prin acest curs elevii vor învăța cum să programeze un robot virtual 3D cu input şi output, echivalentul robotului MINDSTORM EV3, prin misiuni gamificate, într-un mod distratctiv, inedit şi interactiv, in timp ce îşi solidifică si cunoştinţele STEM.

 • Recomandat copiilor de 8-9 ani
 • Data de începere: sâmbătă, 19 februarie 2022, ora 10:30
 • Preţ: 600 lei/modul de 8 şedinţe de 90 minute
 • Locaţia: Şoseaua Kiseleff nr. 49

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

CURSUL CODERZ® CYBER ROBOTICS 101

Este un curs interactiv prin care se aprofundează noţiunile de programare cu accent pe gândirea logică. Elevii vor învăța despre mecanică, navigare, senzori și multe altele, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi, variabile, logică condițională, bucle, blocuri inteligente (funcții) și multe altele. Prin acest curs elevii vor învăța cum să programeze roboți virtuali 3D cu input şi output, cu motoare şi senzori, prin simulări prin experienţe din viaţa reală și misiuni gamificate, într-un mod distratctiv, inedit şi interactiv, in timp ce îşi solidifică şi cunoştinţele STEM.

 • Recomandat copiilor de 9-11 ani.
 • Data de începere: sâmbătă, 19 februarie 2022, ora 12:30
 • Preţ: 600 lei/modul de 8 şedinţe de 90minute
 • Locaţia: Şoseaua Kiseleff nr. 49

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

CURSUL CODERZ® CYBER ROBOTICS 102

Folosind un robot şi mai complex, cu mai mulţi senzori, copii îşi aprofundează cunostinţele de coding prin programe si misiuni mai complexe, ce simulează experienţe din viaţa reală. Elevii vor învăța despre mecanică, fizică, navigație, control și senzori, în timp ce sunt introduși în componente de programare mai avansată, cum ar fi comenzi, variabile, logică condițională, bucle, funcții și multe altele. Simularea gamificată 3D crează o platformă atrăgătoare şi distractivă pentru a învăţa şi a aprofunda programarea, iar copiii primesc feedback imediat prin comportamentul robotului.

 • Recomandat copiilor de 11-13 ani.
 • Data de începere: miercuri,16 februarie 2022, ora 17:30
 • Preţ: 600 lei/modul de 8 şedinţe de 90minute
 • Locaţia: cursul se tine online

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 16 February 2022

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL