Daruri de Mos Nicolae – eveniment caritabil si targ

06-07 Decembrie 2014
București

 

Eveniment caritabil dedicat copiilor care provin din Centrele de plasament, sub genericul "Ajuta-l pe Mos Nicolae", la Muzeul Naţional al Satului

Eveniment caritabil targ Mos Nicolae Muzeul SatuluiMuzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” în parteneriat cu Şcoala Japoneză Sakura organizează sâmbătă, 6 decembrie 2014, un eveniment caritabil dedicat copiilor care provin din Centrele de plasament sub genericul "Ajuta-l pe Mos Nicolae". De altfel, Muzeul Satului continuă seria de evenimente caritabile dedicate copiilor speciali şi invită pe aceştia să descopere lumea fascinantă a satului românesc în apropierea Sărbătorilor de Iarnă.

Povestea lui Moş Nicolae se aude în fiecare an în noaptea de 5 spre 6 decembrie cand vine la geamuri si aduce copiiilor cuminti daruri în ghetuţe. Anul acesta, ajuta-l şi tu pe Moş Nicolae, să îi facă pe copiii din Centrele de plasament, mai fericiţi.

Cu ocazia acestui eveniment caritabil, Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” în parteneriat cu Şcoala Japoneză Sakura le vor pregati acestor copii o surpriza cu scopul de a le infrumuseta copilaria.

Poţi să bucuri şi tu un copil daruind un cadou: Jucării mai noi dar şi mai vechi, cărţi, reviste sau hăinuţe, toate acestea, pot alcătui cadoul mult visat al unui alt copil.

Cadourile pot fi aduse in perioada 1 – 5 decembrie 2014 la sediul Scolii Japoneze Sakura in intervalul 17 – 20 sau  la sediul Muzeului Satului in intervalul 10 – 16.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Sâmbătă, 6 decembrie, începând cu ora 14.00, la Sala Victor Ion Popa din cadrul Muzeului Satului va avea loc un un mini spectacol artistic pentru copiii din Centrele de plasamente înscrise în program şi multe suprize care aşteaptă să fie descoperite.

Pregătiţi-vă cele mai frumoase poezii şi cântecele, căci Moşului îi place să vă asculte şi să vă răsplătească pe măsura talentului!

Mulţumim tuturor celor care sprijină Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"şi Scoala de Japoneza Sakura în această acţiune caritabilă!

Vă aşteptăm să dăruim împreună un zâmbet sincer de copil!

Colectivul Scolii Japoneze Sakura

Detalii Eveniment

Perioada:
06-07 Decembrie 2014

Ora incepere:
09:00:00

Ora terminare:
17:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL