De-a joaca prin povești. Spectacol interactiv cu Trupa Sufletel

Duminică 26 Mai 2024
Constanta

Aș fi vrut să scriu un basm despre trei purceluși simpatici care își construiesc căsuțe în pădure. Dar l-a scris deja cineva. As fi vrut sa scriu un basm despre o fetiță care avea prea mare încredere în cei pe care nu îi cunoștea, dar și această poveste e scrisă deja. Aș fi vrut să inventez aventurile unui băiețel de lemn care voia sa fie un om adevărat. Ați ghicit! Și această poveste s-a scris, ca și cea cu Motanul Încălțat sau cea cu Albă ca Zăpada și toți piticii săi sau cu frumoasa Belle și Bestia sa.

N-am scris poveștile acestea, dar le-am trăit, le-am iubit, în inimă le-am adunat și le-am împachetat într-o idee. Sau în două idei sau în trei sau în câte vrei, pentru că umblând de-a joaca prin povești, aduni câte idei și gânduri dorești.

Odată adunate poveștile împreună, e limpede că ni se face poftă de jucat, de cântat, de dansat și de celebrat infinitul din noi și vom face asta cu bucurie și cu poftă de copilărie!

Așa că dacă vrei copilul să-l înveselești și bucuria să o sărbătorești, poftim la ”De-a joaca prin poveșt!i”

Un spectacol vesel interactiv în care timpul va fi fermecat în zâmbete și în culoare, de copiii spectatori care vor urca pe scenă ca niște veritabili artiști, cântăreți, dansatori, alături de personaje, păpuși, mascote și actori într-o aventură de neuitat!

Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile zâmbitoare, duminică 26 mai, ora 11:00, la Harlequin by the Sea, pentru porții mari de bucurii.

📍Harlequin by the Sea – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1162012601821066/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Mai 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL