Decathlon Streetball 2018

Sâmbătă 27 Octombrie 2018
București

Prima ediție a evenimentului de baschet 3×3 Decathlon Streetball va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, pe terenurile Poli Arena din cadrul Universității Politehnica București.

Turneul marca SPORT ARENA STREETBALLși Decathlon Romania este deschis categoriilor sub 18 ani, atât la băieți cât și la fete, astfel:

✅ U10 Mixt
☑️ U12 Băieți și Fete
☑️U14 Băieți și Fete
☑️ U18 Băieți și Fete

Înscrierile se fac online, pe pagina de eveniment : http://3la3.ro/ro/decathlon-streetball începând de luni 22 octombrie, ora 15 :00, pana miercuri, 24 octombrie, în limita a 40 de echipe.

Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei, maximum patru jucători.

Decathlon Streetball este o competiție FIBA 3×3 Endorsed, iar fiecare jucător va acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking. De asemenea, punctele acumulate de jucătorii români contribuie și în clasamentul pe națiuni, care va fi unul dintre criteriile principale de calificare ale naționalelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Vezi toate evenimentele din weekend

De asemenea participanții sunt încurajați să își invite la eveniment rudele sau prietenii, care vor putea participa la numeroase concursuri cu premii organizate în pauzele dintre meciuri. Ne distrăm în familie într-un week-end plin de sport!

In caz de vreme nefavorabila, meciurile se vor disputa in sala de sport a Universității Politehnica București, aflată în imediata vecinătate a terenurilor Sport Arena.

https://www.facebook.com/events/248802069124711/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Octombrie 2018

Program:
12:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL