Decoupage de Primavara cu Laura Odagiu @ Constanța

Sâmbătă 06 Aprilie 2019
Constanta

Alaturi de Laura Odagiu de la Atelierul Laurei, Asociatia Work At Home Moms invita mamele creative din Constanta la un atelier ce se adreseaza celor care vor sa experimenteze tehnica decoupage.

Ne vedem pe 6 aprilie de la ora 10 la 13 la Atelierul Decoupage de
Primavara
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Preț: 75 ron, toate materialele sunt incluse. Nivel incepatori-mediu.
inscrieri la telefon: 0766599895

Sa ne bucuram de primavara și de revedere in cadrul unui atelier de decoupage plin de culoare si flori, in care vom decora o vaza de sticla cu hartie de orez , liner, patina etc.

*Despre Laura: ”Sunt Laura Odagiu, mama a doi baietei si in timpul pe care ei mi-l lasa liber realizez decoratiuni ce fac din orice casa “Acasa”. In cadrul acestui curs mi-am propus sa invat participantelor cum pot decora singure caminul cu obiecte unice, realizate cu propriile maini. Sau pot chiar sa faca daruri personalizate ori pot sa puna pe picioare o mica afacere. Totul insa cu studiu si exercitiu.”

**Asociatia Work At Home Moms se implica doar in calitate de partener media, inscrierile, gestionarea cursului si plata acestuia revin exclusiv in sarcina mamei care propune atelierul.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Aprilie 2019

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL