Destinatie de distractie. After school Cei Trei Muschetari

08-12 Septembrie 2014

After-school Cei Trei Muschetari se transforma pe parcursul verii intr-o veritabila destinatie de distractie, cu un program atractiv, activitati diversificate, interesante si educative in acelasi timp.

Untitled2Vacanta de vara este perioada in care copiii leaga cele mai multe prietenii si isi construiesc amintiri nepretuite. Pentru ca intelegem copiii si nevoile lor, pentru ca promovam dezvoltarea personala a copilului, increderea in sine si socializarea, am conceput un program special prin care le suntem alaturi. Vara aceasta devenim complicele copilului in distractie si dezvoltare.In aer liber si curat, la piscina, pe terenuri de sport/joaca sau la sediul nostru, ne jucam, descoperim lucruri noi, invatam sa fim buni coechipieri, sa ii respectam pe ceilalti si legam prietenii care pot dainui peste ani.

Din programul saptamanii:
• LUNI inotam si ne jucam o dimineata intreaga la piscina Aqua Garden din Militari Residence Spa    https://www.facebook.com/ClubSpaMilitari  ; dupa amiaza ne relaxam la un film de animatie, jucam remi, sah sau scrabble.
• MARTI  atelier "Oraselul Cunoasterii –  "Crearea unei busole " – experimente tehnice amuzante http//www.oraselulcunoasterii.ro/ ! Dupa amiaza dans, ping-pong, badminton, fotbal.
• MIERCURI – "Yes,you can!" – jocuri de echipa si dezvoltare personala. Dupa amiaza Modelaj in lut  "Broasca testoasa".
• JOI excursie la Aventura Parc Cernica. Dupa amiaza jucam ."Treasure Hunt" si alte jocuri in aer liber.
• VINERI Atelier "Bomboniada – cand jeleurile devin…buchete!" cu Mimo Creative.  Dupa amiaza spectocol realizat de copii "Muschetarii au talent"! (inlude atelierul de gatit – tema "Desert de vara")
Program mese:
• micul dejun 8.30-9.30 (in zilele de joi, cand plecam in excursie, micul dejun va fi la pachet si se va servi in autocar)
• prânz – 13-13.30
• gustare – 16.30

Copiii vor fi organizati in doua grupe de varsta, 6-8 ani si 9-12 ani, care vor avea coordonatori diferiti si nu vor depasi 20 de copii/grupa.

Tariful Untitled1este de 350 lei/saptamana si include mic dejun, pranz, gustare, transport, excursie, piscina, precum si toate cursurile si atelierele.

Calendarul complet al activitatilor il regasiti in programul detaliat care se afla déjà pe site-ul nostrum http://www.ceitreimuschetari.ro/after-school/activitati-extra.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

 Inscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected] sau pe noua noastra pagina de Facebook https://www.facebook.com/afterschoolceitreimuschetari, unde va invitam sa ne vizitati pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
08-12 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Afterschool Cei Trei Muschetari

Județ:
sector 2

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Vaselor, Nr.40

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL