ENGLEZA și GERMANA la Britanica prin Metoda comunicativă – Înscrieri în anul academic 2024-2025!

Vrei să-ți încurajezi copilul să învețe ENGLEZA sau GERMANA într-un mod interactiv și captivant?

Înscrie-l la cursurile noastre din anul academic 2024-2025, desfășurate în cele 6 CENTRE din București și ONLINE!

Două sesiuni pe săptămână, luni – miercuri sau marti – joi, din septembrie, 2024 până în iunie, 2025.

Garantăm reușita la Examenul Cambridge de la final!

Avem și o super propunere pentru tine: dacă îți înscrii copilul până în luna august, poți beneficia de o reducere de 10%!

La Britanica promovăm Metoda comunicativă – cea mai eficientă și placută în învățarea limbilor străine!

De ce să alegi cursurile noastre? Iată câteva motive:

  • Atmosferă prielnică învățării, dar și relaxantă: oferim un mediu plăcut, pentru ca fiecare copil să se simtă confortabil și motivat să învețe.
  • Diversitate și flexibilitate: alternăm momentele de concentrare cu jocuri și comunicare liberă, în cadrul unor activități adaptate nevoilor și ritmului fiecărui copil, pentru a-i menține motivația și a-i maximiza potențialul.
  • Învățare prin practică: noi credem în învățarea prin exersare constantă în contexte de comunicare familiare. Astfel, copiii comunică prin cuvinte, expresii și dialoguri libere despre subiecte interesante pentru ei.
  • Aplicăm regula 80/20: în timpul cursului, încurajăm conversațiile și interacțiunile în limba engleză sau germană, pentru a asigura un progres rapid și eficient – 80% din timp se folosește limba străină și doar 20% sau mai puțin, româna.

Vino pe pagina noastră de site pentru a afla mai multe detalii și a completa formularul de înscriere pentru anul școlar 2024 – 2025:

Formular de înscriere cursuri Britanica in centre

Formular de înscriere cursuri Britanica online

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU