Ce evenimente si activitati pentru copii au fost in Bucuresti 30-31 ianuarie 2016

Activitati copii Bucuresti 30-31 ianuarie 2016. Ce evenimente pentru copii si parinti avem in weekend?

Iti aducem cele mai importante evenimente si activitati pentru copiii din Bucuresti, in 30-31 ianuarie 2016.

Vremea este in incalzire si de aceea este posibil sa ne vedem si in parc! Sambata temperatura va ajunge in Bucuresti la 4°C iar duminica isi face aparitie soarele si ne incalzeste pana spre 6°C.

ACTIVITATI COPII BUCURESTI SAMBATA 30 IANUARIE 2016

  • Teatrul Ion Creangă organizează, în perioada 29-31 ianuarie, cea de-a doua ediție a TIC PITIC – Zilele Small Size, un eveniment dedicat celor mai tineri spectatori: copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani. Derulat cu scopul de a promova importanța și beneficiile Educației Timpurii prin teatru, TIC PITIC propune povești senzoriale croite pe măsura celor mici, dar și activități conexe, dedicate adulților.

ACTIVITATI COPII BUCURESTI DUMINICA 31 IANUARIE 2016

EVENIMENTE SI ACTIVITATI PENTRU COPII IN LUNA FEBRUARIE

  • In fiecare marti si miercuri la Academia de Creativitate au loc Sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintilor acestora. Joaca, socializare si comunicare! Inscrie-te si tu cu piticul tau!
  • Participa la “Hour of Code – Minecraft” la STEP IT Academy! Hour of Code (Ora de Programare) este o mişcare globală ce a atins zeci de milioane de elevi si studenţi din peste 180 de ţări. Peste 100 de milioane de elevi din întreaga lume au încercat o Oră de Programare. Copiii vor invata sa utilizeze blocuri de cod pentru a-l lua pe Steve sau Alex intr-o aventura in acest univers Minecraft si sa programeze un joc Minecraft propriu. Ne vedem pe 3 februarie 2016, la ora 17:30.
  • Au inceput inscrierile la atelierele de robotica si constructii EduBricks! Descopera o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese Lego® si stiinta.
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU